- Konu Sahibi okyanusesintisi
kızlar şuanda 6ay 1 haftalık hamileyim 25. haftamdayım yani.önce bi doktora görünüyordum 3 buçuk aylıkken erkek gibi gördüm ama yanılabilirim dedi geçiştirdi.sonra 5 aylıkken gittik yine aynı doktora bebek secdede şeklinde duruyo göremiyorum dedi ugraştı baya ogün kız gibi ama kesin olmadan söylemiyim dedi.bende doktorumu değiştirdim.kendi muayenesi olan bir soktora gittim önceki özel hastane doktoruydu.neyse bu doktorda özel muaynesi olan doktor kızınız olucak dedi.eşim kesin mi bu sonuç dedi doktor %100 kesin dedi.ama benim ilk hamilelliğim ve daha hamile değilken hani değişimler olurya insanda ben ayrı bir güzellşmiştim herkes hamilemisin diye sordu tabi ben bilmediğim için bişey söylemiyordum ama bebek istiyorduk hamileysen erkek dogurucaksın diyorlardı.sonra kalçamdan basemlerimden hiç kilo almadım.karnım sivri.herkes görünce erkek diyo.sag tarafıma daha çok yatıyorum.yani anlamadım herkes şok oldu bugün aradıgım kız olucak deyince.tabi herşeyi ALLAH daha iyi bilir ama şimdi alışveriş bebek şekerleri yapılacak benim içim huzursuz kız bebek istemediğimden değil ama bu kadar erkek belirtisinden sonra kız olurmu bu doktor en son gittiğim kesin dedi ama bacak arasını gördümü yoksa kemik yapısından vs şeylerden ötürümü kız dedi.başka bir doktora daha mı gitsem akıl verin lütfen böyle bişey başına gelen varmı?????????