- 7 Ocak 2024
- 129
- 98
- 13
- 27
- Konu Sahibi overthinkistan
Herkese iyi geceler. Önceden tanıdığım, ve yaklasık 6 ay olmak uzere bi ilişkim var. Aslında hislerim ona cok yogunlaştı, onunda beni sevdiğini hissediyorum ancak beni çok yoruyor. Şöyle ki, ilişkide ben sürekli nerde ne yaptıgımı haber vermek zorundayım, yarım saat yazmazsam problem, ama kendisi yogunken , arkadaslarıylayken yazmadıgında anlayıs bekliyor. Ne zaman dışarı çıksa telefonu gece 11 gibi kapanıyor artık ne zmaan açılırsa, mesela aynısı bende olsa kıyameti koparır öyle bir karakter. Bunun gibi birçok kavga var, maalesefki kendisinden bana hpv bulaştı, öğrenir ögrenmez bana söyledi bu durumdan kendini cok sucladı o üzüntüyü gözünde gördüm, suanda beraber tedavi oluyoruz (aşı,vitamin takviyeleri,siğil yaktırma vb.) hastalıgı atlatana kadar cinsel birliktelik kurmama , olursada korunma gibi önlemleri alıyoruz. Bu süreçte bagısıklıga dikkat etmemiz gerekiyor diye alkolu ve sigarayı bırakmasını istedim. Sigara bende kullanıyorum ve azalttım, ama o sürekli içiyor ve içmedim diye yalan söylemeye basladı. Bense bagısıklıgına zarar veriyor ve onda oldugu surece bende olacak bende oldugu surece onda olacak diye elimden geldigince dikkat edelim demiştm. En son bugun arkadasının düğünündeydi, içip kaza yapmıslar, kendilerinde bisey yok, defalarca içtinmi dememe rağmen hayır dedi ama arkadasının storysinde içerken gördüm. Yani bu bana söylediigi bı konuyla ilgili 2. Yalan. Benim yakaladıgım. Bende ekran aldım attım ona, teelfonuna ulaşılamıyor yine kapalı. Bitti yazdım, cunku gerçekten yoruldum, kendimi çok kötü hissediyorum, konu alkol içmesi değil her gün içmesi ve bunun bizi etkilemesi ve beni hesaba katmaması ustune yalan söylemesi. Ve bu sureklı olıypr. Bunun gibi bircok konu daha var, sizce abartı mı tepki verdim? Saglıgım söz konusu olduğunda cok hassasım, suan zaten siğillerle uğraştığım için sinirlerim cok bozuk. Sizce abartmısmıyım?