arkadaşlar hepiniz bilirsiniz nişan öncesi pek çoğunuzun imam nikahı kıyılmıştır.kafamı kurcalayan beni içten içe düşündüren bi konu var.fikirlerinizi yazarsanız sevinicem.11temmuzda evde ufak bi nişan yaptık.ev cok kalabalıktı.normalde habersiz yapılması gerekirmiş bu nikahın bana büyüklerim öyle söylüyo.tabi bizim ev o kadar kalabalıktıki herkes içerde nikahımız kıyıldığını biliyodu.başka bi sıkıntı daha nikahımız kıyılınca şahitler dışında içerde ayrıca eltim ve görümcemde vardı.onuda problem yaptı ailem.dayılarım nikahın kabul olmadığını iddia ettiler.içerde kimsenin olmaması ve nikahın kıyıldığını kimsenin bilmemesi gerektiğini sölüyo herkes.benmde böyle konuşulunca kuşku düştü içime.babam nikahtan sonra hocayla konuştu hiç bir problm olmadığını söledi hoca.içerde görümcem ve eltimin olmasınıda problem etmemiş.hatta nikahın daha cok şahidi oldu bile dedi.ama ben yetinmeyip nişandan sonra bi kaç hocaya daha sordum.onlarda sorun olmaz dediler.şimdide size danışmak isityrm.sizin böyle bi probleminiz oldumu yada bunun doğrusu nedir.dayılarım ve pek cok insanın içi rahat değil ve böyle olunca benmki hiç değilsenağlama