• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karıştı yardım lütfennnnnn

mimozaasi

Sen koru rabbim meleklerimizi
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
1.376
641
63
merhaba arkadaslar 1,5 yıllık evliyim portalı sureklı takıp edıyorum uye olmak sımdıye kısmet oldu sorunum su 3 ocakta adet olmam gerekıyordu dayanamadım 2 ocakta test yaptım cıkmaz dedım kendı kendıme kapıya bakmaya gıttım komsu gelmıs derken yarım saat sonra 2. çizgi silik belli cıkmıs yok dedım kendı kendıme ınanamadım ertesı gun yne yaptım yanı dun yıne yarım saat sora sılık cıktı dun hastaneye kan verdım dedıglsın dedıler negatıf cıktı bugun sabah yıne yaptım bellı belırsız o sılık ıkıncı cızgı yıne cıktı ve hala adet olmadım boye bır duru yasayan oldumu hıc

hayır normal su ucuz olanlardan ama hep sılık cıkıyor bekletınce ama kan 0,1 cıktı ve hala adet olmadım

Canim ilk 10 dk sonrasini dikkate alma yaniltiyor

kan testi yaptırmışsınız zaten hastanede bence ona inanın derim ben.

bende ona ınanmıstım ama benım adetım hıc gecıkmez kı saatı saatıne olur acaba adetıme yakın gebelık olusmus olabılır mı sızce

eşimede oldum dedım uıtlenmesın dıye oda bılır gunu hıc sapmaz cuku

iştahım felanda açık bır haftadır eşim bile şokta hep acıkırdı sımdı ben ondan oce baslıyorum cok acıktım dıye surunmeye yarın kan testını tekrarlasam cıkar mı acaba ?

Ben stresten 15gün geciktiğimi biliyorum. Rahat ol bence. Bende hiç gecikmezdim ama 2 ay üst üste bu şekilde oldu hiç sorun yokken. Takma bu durumu rahat ol. Rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese.

belkıde gercı bu ay pek streste yapmadım oluruna bırakmıstım 4 aydır denıyoruz ama bu ay sorunlarımız vardı o araya yumurtlama tarıhım gectı derken keyfe keder olmstu ama bılmıyorum bakalım artık ne olacak hayırlısı olsun hepımız ıcın rabbım tum ısteyen kullarına aratmadan yollara dusurmeden evlat sahıbı olmayı o evladı saglıklı bır sekılde buyutmeyı nasıp etsın

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim yanlış alarm olmuş ilk defa gecikme yaşayınca bi an panik ve heyecan oldum bu ayda kısmet değilmiş hayırlısı artık :(

Back