Haklısınız ben galiba bir önceki ilişkinin kusurlarını güvensizliğini buna yansıtıyorumDun bir bugun iki bence acmayin biraz zamana birakin adi net konulmaya basladigi zamanda bu sekilde dewam ederse o zaman acik ve net bir sekilde dile getirirsiniz..
Aslında bende yarın eğer adını koyucaksak bana güven vermeli ve ilgisiz bırakmamalısın bu konuda eminsen başlayalım dicektim ozaman bu konuşmayı yapmalıyım değil miNeyse aklına takılan en baştan söyle kuzum. Böyle böyle de.o da ona göre ne istediğini bilsin.belki yeni bir şey diye çok üstüne düşer gibi yapmayayım Sıkma yayım diyordur bu da olabilir
O adını koyalım istiyor gibi ama çok acele bir karar gibi bilemedim ben çok ilgi bekliyorum galibaOda olabilir eski iliskinizdd cok sıkıntılar olduysa ister istemez yansir tabi.. ama anladigim kadariyla daha hani arkadasla tanima arasi bir durumunuz var Günaydın nasılsin vs. Gibi o yuzden konuyu konusmak icin erken gibi biraz daha netleşsin o zaman soylersiniz..
Bence sen bu konuyu simdilik rafa kaldir cunku iyice kafan karisicak ve canin sıkılcak gibi duruyor.. yarinki gorusmene odaklan guzel gecmesini umid et zaten olacaksa birseyler yarinki gorusmede adi konulur ve sende konulari acabilirsin.. bence akışina birak biraz rahatla..O adını koyalım istiyor gibi ama çok acele bir karar gibi bilemedim ben çok ilgi bekliyorum galiba
Teşekkür ederimm yorumunuz için yarın gidişata göre ozaman beklimBence sen bu konuyu simdilik rafa kaldir cunku iyice kafan karisicak ve canin sıkılcak gibi duruyor.. yarinki gorusmene odaklan guzel gecmesini umid et zaten olacaksa birseyler yarinki gorusmede adi konulur ve sende konulari acabilirsin.. bence akışina birak biraz rahatla..
Bende aynen öyle düşünüyorum başka biri daha mı var diyorum bilemiyorum işte.Hiç uzatmadan görüşmesem mi birdaha bugün dedim vaktini almim konuşmayalım diye hayır senle konusmayı çok seviyorum dedi ama sıkıntıda bu konusamıyoruz dedimAcele etme bence çünkü watsaba girince bence ilk önce hoşlandığı kişiye yazar insan.
Eğer bunu yapıyorsa ben koç burcuyum kaçanı kovalıyorum yandımBence geç yazarak cool olma peşindeKötü bir niyette olsaydı sen bunu hissetmezdin emin ol. Belli ki seni hırslandırmak istemiş ve amacına ulaşmış
Eğer bunu yapıyorsa ben koç burcuyum kaçanı kovalıyorum yandım
O zaman biraz geri çekilim bakalım nolcak teşekkür ederim yormunuz içinAman dikkat fazla pohpohlama
O zaman biraz geri çekilim bakalım nolcak teşekkür ederim yormunuz için
Ben birkaç bu olunca takıldım aslında hoş daha adı bile yok bu durumun haklısınızW.upı nekadar önemsiyorsunuz yahu adam belki önemli bir iş için kullanıyor o an ne ya ilk hoşlandığı kıza yazmalı yoksa bitti bu işmi çok saçma dün bir bugün iki
Hee bende koç burcuyum ve aceleciyimdirBen birkaç bu olunca takıldım aslında hoş daha adı bile yok bu durumun haklısınız
Ya işte duramıyorum ki bir milyon soru daha adıda konmadı karışamıyorum ya sen daha iyi anlarsın beniHee bende koç burcuyum ve aceleciyimdirburcunu öğrenince daha iyi anladım bende seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?