• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam cok karısık:(

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
kızlar devamlı konu acıyorum ama bende bu ay bu gebelık belırtılerın cogu oldu ay sonu regl gunum ben pazar yapıcam ılk kan tahlılımı ama eczaneden aldıklarım negatıf cıkıo bı yandan da dıom olsaydı cıkardı bısey:( ama ben belagrısı mıde bulantsı ateslenme ıstah acıklıgı karın alt kısmıda sıs akıntım var gcen hafta cok az pembe lekede geldi bılmıom belırtılerın cogu var ama testte negatıf cıkması umudumu kaybettırdı sanki:S pazar günü test yapmalıyımım sızce? varsacıkarmı off yardımcı olun lutfenn bosuna umıtlenmım degılmı
(not: kimse bana daha yenı evlısın muhabbetını yapmasın herkesın kendınce derdı problemı vardır )

canım idrar testleri yanılabiliyor istersen kan testi yaptır için rahatlasın..bnmde ayın 2inde adet tarihim bnmde belirtilerim var ama psikolojik olabilir die düsünüyorum :( sabah idrar testi yaptım negatif gerci öle olucagını biliyodum erken cünkü.. idrar testi adet tarinde en dogru sonucu veriyor.. bn hayal kırıklıgı olamsın die kan testi yaptırmıyorum :( ama en erken kan testi sonuc verir hemde garantili

canım idrar testleri yanılabiliyor istersen kan testi yaptır için rahatlasın..bnmde ayın 2inde adet tarihim bnmde belirtilerim var ama psikolojik olabilir die düsünüyorum :( sabah idrar testi yaptım negatif gerci öle olucagını biliyodum erken cünkü.. idrar testi adet tarinde en dogru sonucu veriyor.. bn hayal kırıklıgı olamsın die kan testi yaptırmıyorum :( ama en erken kan testi sonuc verir hemde garantili

bende öle dusunuyorum bazıalrı yazıo gec döllenme fln onasıl oluyor bılmıyorum sımdı yaptırıcam pazar gunu adet olmazsam:S ama bu kadarmı olur her belrtı yasıyorum normalde aet donemımde sadecee karın agrısı yasıyorum oda bırgun once.:S

gec döllenme adet görme üzerine gibi seyler var ama ilk önceligimiz adet tarihinde gecikme olması..bnmde adet agrılarım var ama kasımgımda dün gece uyutmayan agrı olması bir umut diyorumm.. psikolojik olarak kendimizi sartlamısta olabiliriz hayırlısı..GÜZEL haberlerini bekliyorum canım..kan testini yaptır ozmn negatif cıkarsa gec döllenme aklında dursun ozmn o ihtimali düsün .. için rahat etsin.. kan testi yaptırmayı cok istiyorum ama hastaneye sadce arabayla gidiblrim onun için kocam gereklii.. oda kızıyor zamana bırak adet tarihini bekle kan sonucunda kötü oluyorsun diyor..

gec döllenme adet görme üzerine gibi seyler var ama ilk önceligimiz adet tarihinde gecikme olması..bnmde adet agrılarım var ama kasımgımda dün gece uyutmayan agrı olması bir umut diyorumm.. psikolojik olarak kendimizi sartlamısta olabiliriz hayırlısı..GÜZEL haberlerini bekliyorum canım..kan testini yaptır ozmn negatif cıkarsa gec döllenme aklında dursun ozmn o ihtimali düsün .. için rahat etsin.. kan testi yaptırmayı cok istiyorum ama hastaneye sadce arabayla gidiblrim onun için kocam gereklii.. oda kızıyor zamana bırak adet tarihini bekle kan sonucunda kötü oluyorsun diyor..

Bende esimle gidicem odedi pazara kadar yok erkekler daha sabirli:-D gec dollenmetse bidaha ne zmn test yapababilirimki

canım adetin zaten herzmnkinden farklı gelir die biliyorum adet bittikten sonra yaparsın bidaha idrAR testi zaten kanda sonucu alırsın

Kızlar ikinizde hayal kırıklığı yaşamak istemiyosanız bi bekleyin adetiniz bi 10 gün geçsin sonra kan testi yaparsınız bide çok kafaya takmamaya çalışın oluruna bırakın Rabbim nezaman nasip ettiyse o tarihde oluyor inşallah ikinizinde güzel haberlerini alırız Rabbım isteyen herkeze nasip eylesin :nazar::nazar:

Kızlar ikinizde hayal kırıklığı yaşamak istemiyosanız bi bekleyin adetiniz bi 10 gün geçsin sonra kan testi yaparsınız bide çok kafaya takmamaya çalışın oluruna bırakın Rabbim nezaman nasip ettiyse o tarihde oluyor inşallah ikinizinde güzel haberlerini alırız Rabbım isteyen herkeze nasip eylesin :nazar::nazar:

amin canım.. ama bekleyemiyorum ki merak..:( hayırlısı olsun diyorum ama aklımdan cıkmıyor..destegın için saol cnm

Ilac kullanmam lazim o yuzden acele ediom aslinda yoksa beklice. Birde koye gidicem mecwbur yapmam lazim

Bence de kan testi yaptırmalısım. ben 2 senelik evliyim çalıştığım için hamileliği ertedim.2 ay oldu işten çıkalı ve 3 aydır çocuk olsun diye deniyoruz. bu ay 5 gün geçikti adetim,hamilemiyim diye düşünürken malesef bugün adet oldum :-((
ama en doğrusu adetinden 2 hafta falan geçmesi belke ve kan testi yaptır..
hayırlısı olsun hakkında..

Kan testiyle kesin sonuç alırsınız. Belirtileriniz gebelik belirtisi ama adet belirtisiyle gebelik beliritileri hemen hemen aynı bilginize. Çok yoğun beyaz akıntı da gebelik belirtisidir. Ben bu sayede daha test yapmadan hamile olduğumu anlamıştım. Evde yapılan testlere ise hiç güvenmeyin derim. Boşuna masraf. Belki onlarca pozitif testim oldu, halbuki hamile değilmişim o zamanlar...Dediğim gibi acilde bile kan testi yaptırabilirsiniz.

Bence de kan testi yaptırmalısım. ben 2 senelik evliyim çalıştığım için hamileliği ertedim.2 ay oldu işten çıkalı ve 3 aydır çocuk olsun diye deniyoruz. bu ay 5 gün geçikti adetim,hamilemiyim diye düşünürken malesef bugün adet oldum :-((
ama en doğrusu adetinden 2 hafta falan geçmesi belke ve kan testi yaptır..
hayırlısı olsun hakkında..

Mide bulantsndab mahvoldum nane limon balli limonlu su yok fayda ermio atesim cikio inio uc dort gundr anlamadim gitti gebelik yoksa gidice. Dahiliyeye tahlil yaptrcam ne varaa ciksn ilk defa bu hale geldim esimi ise gonderiom tvnin karsiinda aksama kadar yatiom halsiIzm

resmen mıde bulantısından ölücem nane lımonlarmı ballı lımonlu sularmı dersın yk gecmıo anlamadım gtııt bugund ahada cok ınatlastı bu bulantı bırazda yanmam var mıdede off delrııcem gelmezkı bu pazar gunu allahım gebelık yoksa cıddı bır saglık sorunumun oldugunu dusunuyorum allahım sen koru yarabbim :S uyuyamıyorum yaa

dün geceden beri mide bulantısından duramıyorum sımdı hastanedeyım ve doktor beta hcg ıstedı adetime 3gün var daha dedim ama bakalım heyecandan gıdıcem nerdeyse:) en azındaN sonuc cıkıcak bu mıde bulantısının sebebını ogrenmek ıcın ugrasıcam pozıtıf dusunucem negatıflıkten uzak duralım stresde yok:)

Back