• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık yardımcı olur musunuz?

akdeniz07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
13
0
86
Diğer
merhaba. ben liseye gidiyorum ve üniversite hakkında kafam çok karışık. bir türlü karar veremiyorum. istanbul istiyorum aslında ama orada yaşam şartları çok mu zor? mesela trafik benim için çok mu zor olur sonuçta yeri gelicek eğleneceğim ama oraya okumaya gidicem ders de çalışmam lazım. bide evler falan derken maddi açıdan çok mu sıkıntı olur? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

merhaba. ben liseye gidiyorum ve üniversite hakkında kafam çok karışık. bir türlü karar veremiyorum. istanbul istiyorum aslında ama orada yaşam şartları çok mu zor? mesela trafik benim için çok mu zor olur sonuçta yeri gelicek eğleneceğim ama oraya okumaya gidicem ders de çalışmam lazım. bide evler falan derken maddi açıdan çok mu sıkıntı olur? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

maddi açıdan sıkıntı çeken arkadaşlarım var evet ..
trafik filan hepsi ayrı ölüm diyorlar ben orada okumadım ama istanbul da yazdım..
şuan daha lisedesin. önce bi sınava gir çık hayat sana çok farklı şekillerde seçenekleri sunuyor ..
istanbul diye takılıp kalma yani.. şuan için bunları düşünmen çok erken ..
sonuçların açıklansın tercihlerini yaparken bunları düşünürsün ..
çünkü hiç aklında olmayan bi yeri bile düşünürken buluyorsun kendini
sen sınavına çalış gerisi kolay zaten :71:

Back