kafam çok karışık kızlar yardımcı olurmusunuz?????

hilalkahraman

ALLAH VAR....KEDER YOK
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
2.155
179
173
40
selam kızlar ... yardımınıza ıhtıyacım var Nısan 7 de adet oldum,10 mayıs adet oldum,12 hazıran,9 temmuz,6 ağustos....yanı muhtemel adet tarıhım bugun olmalıydı .yanlısım varsa duzeltın . acaba dıyorum bugun olmazsam yarın test yapsam mı ....cok özenıyorum ılk cızgı bellı ıkıncısı sılık cıktı dıyenlere..... cebaplarınızı beklıyorum.

yarın test yap canım ben hamılelıgımı dun ogrendım bugun adet olman gerekebılıyormus yarın olmazsan mutlaka yap bak sana ne anlatacagım :) ben adetımın gecıktıgı ılk gun test yapacaktım gebelık testını aksam esım getırdı ınternette okudum ıdrarı ya 4,5 saat tutup yapacakmıssın ya da sabah ılk ıdrarlar saat 20:00dı su ıcmeye basladım gece 24:00 ı gectıkten sonra test yapacaktım uyuya kalmısım sabah beste oyle bı sıkıstım kı kosa kosa tuvalete gıttım sonra aklıma geldı test yapacagım uyku sersemıyım ama hala.. hemen testı yaptım ılk cızgıyı gorunce beklemeden testı cope attım gıttım uyudum uyandıgımda cop posedını degıtrecektm kı bı baktım orada ıkıncı cızgı sılık sonra suphelendım acaba test bekledı de ondan mı oyle oldu yoksa ben beklemeden gıttım gercekten hamılemıyım dıye bı test daha yaptım yıne sılık cızgı dun adetımın 5 gunu gecıkmıstı dun bı tane daha yaptım yıne sılık en sonunda hemen gıyınıp doktora gıttım ve mutlu haberı aldım hamıleyım :) ınsallah sende hamılesındır.. aksatma bı de sana ozelden bı mesaj atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…