• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık..eşimin spermiyogram sonucu

SurcuLisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
134
2
96
İstanbul
lütfen yorumlayabilir misiniz arkadaslar..bu testi yaptıralı 7-8 ay oluyo.tedaviye yeni başladıgımız zamanlardı.doktorumuz bişey yok gayet normal dedi ama bazı nedenlerden dolayı artık o kadına hiç guvenmiyorum.internette karşılaştırdıkça daha da kafam karışıyo.yardımlarınızı bekliyorum.

volum : 2,5 cc
renk : gri
görünüm : opak
ph : alkali
viskozite : normal
likefaksiyon : 1/2h
kan : -
irin : -

1/2 saatt 1 saat 2 saat
hareketli : %50 %45 %35
az hareketli: %10 %10 %15
hareketsiz : %40 %45 %50

1 cc sperm sayısı : 162.000.000 toplam sperm sayısı : 405.000.000

morfoloji
normal sperm :%80
anormal sperm : %20

baş anomalisi :%7
boyun anomalisi : %7
kuruk anomalisi : %6

mikroskobik : her sahada;4-5 lokosit, 2-3 semniffer hucre ve 2-3 sperm agn. görüldü.(burası hakkında hiç bir fikrim yok.ne demek istiyo)

canım anlasam yardımcı olacam bu tür testler çok farklı farklı bizde yartırdık haraketli ve az hareketlinin toplamı ortalama %75 olması lazım bizde % 60 dı doktor sorun yok dedi.önemli olan sayıdan çok hareketli sayısı sizin testte gayet iyi duruyor hem kafana takma artık çünkü bu testler kısa sürede değişebiliyor.

canım endişe etme eşinin sonucu gayet iyi gözüküyor,ben laboratuar teknisyeniyim,çok baktım spermiyogram,lökosit de görülmemiş,lökosit varlığı enfeksiyonu gösteriir canım,maşallah sonuç süper.

normal görünüyo eşiminkiyle karşılaştırdım rakamlar birbirine çok yakın
bize normal dediğine göre sizinkindede bi sorun yoktur umarım
ayrıca sperm sayısını arttırmak için keçi boynuzu kürünü deneyebilirsiniz

Cinsel Perhiz Süresi 3
hacim 3.6
ph 7.9
lokosit:1
sperm konstrasyonu:5.2
toplam hareketlilik:46
ileri hareketli :25
yerinede hareketli:21
hareketsiz :54
arkadaşlar lütfen bu sonuçlar nedemek doktor neden bi açıklama yapmadı kötümü sonuçlarrr lütfen bilgi verin lütfennnn

Back