Biz 7 Ekim ve 9 Ekim beraber olduk adetime daha var 25 Ekim'de olcam ama 5 gündür ara kanamalarım var açık kırmızı ve kahverengi renkli dün sağlık ocağına kan tahlili verdim sabahları bir halsizlik çöküyor üzerime ara ara mide bulantısı var çok nadir baş dönmesi ve sırt ağrısı yaşıyorum polikistik over biri olaraktan hamile kalmam zor ama 10 Ekim'de kadın doğuma gittim rahim duvarın iyi dedi ocean diye folik asit verdi iki gündür kullanıyorum kabızlığımda var hiç test yapmadım ama şüpheliyim hamile olabilir miyim acaba bilgilendirir misiniz son adet tarihim 1 Ekim'de bitti beş gün oluyorum ne olur böyle yaşayıpta hamile kalan var mı test yapmalıyım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kafam çok karışık bir yardımcı olur musunuz #hamilelik belirtileri
- Konu Sahibi Esma2424
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.259
- 133
Hamilelik belirtileri bu kadar erken cikmaz.Adetine daha 10 gunden fazla var.Doktora felan bosuna gitmissin.Sakin ol adetini bekle.Yasadiklarom psikolojikBiz 7 Ekim ve 9 Ekim beraber olduk adetime daha var 25 Ekim'de olcam ama 5 gündür ara kanamalarım var açık kırmızı ve kahverengi renkli dün sağlık ocağına kan tahlili verdim sabahları bir halsizlik çöküyor üzerime ara ara mide bulantısı var çok nadir baş dönmesi ve sırt ağrısı yaşıyorum polikistik over biri olaraktan hamile kalmam zor ama 10 Ekim'de kadın doğuma gittim rahim duvarın iyi dedi ocean diye folik asit verdi iki gündür kullanıyorum kabızlığımda var hiç test yapmadım ama şüpheliyim hamile olabilir miyim acaba bilgilendirir misiniz son adet tarihim 1 Ekim'de bitti beş gün oluyorum ne olur böyle yaşayıpta hamile kalan var mı test yapmalıyım
Verdim sonucunu bekliyorumHamilelik belirtileri bu denli erken kendini göstermez ama yinede bi kan testi yaptirin
- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27
Yumurtla ima kanaması olabilr canm ovülasyonntesti yap bakalım yumurtlama gözüküyormu . Çünkü tam yumurtlama zamanına denk geliyorBiz 7 Ekim ve 9 Ekim beraber olduk adetime daha var 25 Ekim'de olcam ama 5 gündür ara kanamalarım var açık kırmızı ve kahverengi renkli dün sağlık ocağına kan tahlili verdim sabahları bir halsizlik çöküyor üzerime ara ara mide bulantısı var çok nadir baş dönmesi ve sırt ağrısı yaşıyorum polikistik over biri olaraktan hamile kalmam zor ama 10 Ekim'de kadın doğuma gittim rahim duvarın iyi dedi ocean diye folik asit verdi iki gündür kullanıyorum kabızlığımda var hiç test yapmadım ama şüpheliyim hamile olabilir miyim acaba bilgilendirir misiniz son adet tarihim 1 Ekim'de bitti beş gün oluyorum ne olur böyle yaşayıpta hamile kalan var mı test yapmalıyım
Onuda bilmiyorum ki eczanede hiç görmedim internetten de alamamYumurtla ima kanaması olabilr canm ovülasyonntesti yap bakalım yumurtlama gözüküyormu . Çünkü tam yumurtlama zamanına denk geliyor
Ama kan testi verdim 2 gün önce 57 çıktı dünde verdim 47 çıktı doktor takip edecek
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör:
Nededimde olmadı bir daha deniyeyimcanım tc gözüküyor karala veya sil bence
Nededimde olmadı bir daha deniyecem yeniyim ben burda ama yapamam zannediyorum
- 7 Aralık 2021
- 252
- 815
- 33
- 30
Esma hanım isminiz soyadınızda gözüküyor isterseniz sadece e nabız görüntüsünü paylaşın diğerlerini kaldırın. Beta Hcg 5 ve üzeriyse hamilesinizdir diye düşünüyorum. Fakat regl döneminize daha var, ben de erken öğrenmiştim. Doktor kimyasal gebelik de olabilir regl tarihini beklememiz gerekir demişti. Beta hcg değerinizin düzenli artması gerekir. O yüzden doktorunuz takip edecektir. Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun.
- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27
Kimyasal gebelikmi geçiriyorsun canm beta yükselmesi gerekirken düşüyorOnuda bilmiyorum ki eczanede hiç görmedim internetten de alamam
Ama kan testi verdim 2 gün önce 57 çıktı dünde verdim 47 çıktı doktor takip edecek Eki Görüntüle 3145642
Evet de sürekli mi tahlil vermem lazım hastaneye gidip yoksa sağlık ocağında da oluyor mu onu bilmiyorumEsma hanım isminiz soyadınızda gözüküyor isterseniz sadece e nabız görüntüsünü paylaşın diğerlerini kaldırın. Beta Hcg 5 ve üzeriyse hamilesinizdir diye düşünüyorum. Fakat regl döneminize daha var, ben de erken öğrenmiştim. Doktor kimyasal gebelik de olabilir regl tarihini beklememiz gerekir demişti. Beta hcg değerinizin düzenli artması gerekir. O yüzden doktorunuz takip edecektir. Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun.
Bende bilmiyorum kiKimyasal gebelikmi geçiriyorsun canm beta yükselmesi gerekirken düşüyor
- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27
Normalde kaç gün vardı regle canmBende bilmiyorum ki
25 Ekim olacaktımNormalde kaç gün vardı regle canm
- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27
Cok erken ya tekrar ne zamn gideceksin kan vermek için
25 Ekim olacaktım
Bilmiyorum ki beklemek istiyorum biraz am şuan açık kahverenkli akıntım var şüpheliyim bakalım hayırlısı olsunCok erken ya tekrar ne zamn gideceksin kan vermek için
- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27
Gelişmelerden haberdar et mutlaka
Bilmiyorum ki beklemek istiyorum biraz am şuan açık kahverenkli akıntım var şüpheliyim bakalım hayırlısı olsun
- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27
Ne durumdasınızBilmiyorum ki beklemek istiyorum biraz am şuan açık kahverenkli akıntım var şüpheliyim bakalım hayırlısı olsun
Dünden beri hiç bir belirtim yok akıntım da durdu bende anlamadım bakalım bugün tahlil sonucunu almaya gidecemNe durumdasınız