bu sözü de biliyorum, hatta paylaşmıştıkm da bir de hayvanlar benim sessiz kullarımdır,onlar bugün zume susuyorlar ama yarın hesap günü konuşacaklar sözü var. onu da paylaştım da bu benim araıdğım doğrudan doğruya hayvanlara yapılan yardımın sevabını vurgulayan türden birşeydi, nasıl kaybettim o sözü bulduğum sayfayı ya, nasıl tekrar bulamıyorum ona da hayret,aramadığım zaman karşıma çıktı,şimdi arıyorum bulamıyorum. çok teşekkürler yanıt için.bunu paylaşabilirsin çok şey ifade ediyo. aradığın söz bu muydu?
evet onun hikayesi de var,okumuştum. bu değil ama yanıt için teşekkürler"kedisi açken yatan kadın cehennemliktir"
çocukluğumda okumuştum bu sözü ama kime ait bilmiyorum.
ilk okuyuşta "kendisi açken" şeklinde okuyup, insan kendisini aç bırakıp neden uyusun diye homurdandığımıda hatırlarım :)
aklıma gelmiyo öyle bi söz. keşke herkes senin kadar duyarlı olabilsebu sözü de biliyorum, hatta paylaşmıştıkm da bir de hayvanlar benim sessiz kullarımdır,onlar bugün zume susuyorlar ama yarın hesap günü konuşacaklar sözü var. onu da paylaştım da bu benim araıdğım doğrudan doğruya hayvanlara yapılan yardımın sevabını vurgulayan türden birşeydi, nasıl kaybettim o sözü bulduğum sayfayı ya, nasıl tekrar bulamıyorum ona da hayret,aramadığım zaman karşıma çıktı,şimdi arıyorum bulamıyorum. çok teşekkürler yanıt için.
Maslow, bulursan haber verir misin?merhabalar, son bir haftadır resmen yaşlı ninelere döndüm arkadaşlar. rahmetli babaannem bir sanatçının adını hatırlayamayıp düşüne düşüne uykusundan olurdu -tabi o zamanlar google da yok- aynı onun gibiyim bu bir haftadır. Daha önce başka bir konu ile ilgili güzel,özlü söz ararken hayvanlarla ilgili çok güzel bir söz bulmuştum. ya Peygamber Efendimiz'e ait bir hadisti ya da Kuran-ı Kerim'den bir ayetti. şimdi arıyorum bulamıyorum. Aç hayvanları beslemenin sevabına dair bir sözdü ve şimdi havalarınd a soğumasıyla insanlarda duyarlılık oluşturması için sosyal medyada paylaşım yapmak istiyorum. hayvanlara yardım etmek içten gelmesi gereken birşey ama belki dinimizde hayvanlara merhamet etmenin önemini vurgulamanın bu konuda daha duyarlı olunmasına etki edebileceğini düşünüyorum.
aç bir hayvanı besleyene melekler dua eder mi öyle birşeydi. Var mı konuyla ilgili bilgisi olan? ara ara helak oldum
tamamdır, inşallah paylaşıcamMaslow, bulursan haber verir misin?
allah senden razı olsunnnn. gözlerime inanamıyorum, ben bunu arıyordum işte. allah işini rast getirsin valla, gözlerim şaşılaştı google'da orda burda aramaktanMASLOW eminimki kalbi çok temiz bi insansın.konuyu ilk gördüğümde sosyal farkındalık yaratmaya çalışıyor arkadaş Allah razı olsun diye düşündüm.az önce insta da gezinirken bir paylaşım gördüm.sanırım aradığın şey bu Eki Görüntüle 1717344
bu arada aynen öyle. ben sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olunması için çabalıyorum, belki de duyarlı olunmasa bile biz onları severken, beslerken yapılan sözlü tacizlerden bıktığım için başkaları yardım etmeseler de yardım edenlere mani olmasınlar diye çaba gösteriyorum. inan çevreyi kirletmeyen, ne koku ne de iz bırakan kuru mamayı bile hayvanlara verirken bazı insanlarla tartışma yaşanıyor.MASLOW eminimki kalbi çok temiz bi insansın.konuyu ilk gördüğümde sosyal farkındalık yaratmaya çalışıyor arkadaş Allah razı olsun diye düşündüm.az önce insta da gezinirken bir paylaşım gördüm.sanırım aradığın şey bu Eki Görüntüle 1717344
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?