merhabalar, son bir haftadır resmen yaşlı ninelere döndüm arkadaşlar. rahmetli babaannem bir sanatçının adını hatırlayamayıp düşüne düşüne uykusundan olurdu -tabi o zamanlar google da yok- aynı onun gibiyim bu bir haftadır. Daha önce başka bir konu ile ilgili güzel,özlü söz ararken hayvanlarla ilgili çok güzel bir söz bulmuştum. ya Peygamber Efendimiz'e ait bir hadisti ya da Kuran-ı Kerim'den bir ayetti. şimdi arıyorum bulamıyorum. Aç hayvanları beslemenin sevabına dair bir sözdü ve şimdi havalarınd a soğumasıyla insanlarda duyarlılık oluşturması için sosyal medyada paylaşım yapmak istiyorum. hayvanlara yardım etmek içten gelmesi gereken birşey ama belki dinimizde hayvanlara merhamet etmenin önemini vurgulamanın bu konuda daha duyarlı olunmasına etki edebileceğini düşünüyorum.
aç bir hayvanı besleyene melekler dua eder mi öyle birşeydi. Var mı konuyla ilgili bilgisi olan? ara ara helak oldum
aç bir hayvanı besleyene melekler dua eder mi öyle birşeydi. Var mı konuyla ilgili bilgisi olan? ara ara helak oldum