Kafadan çıkarmak için ne yapabilirim??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşılamada kullanılan gonal f idi. Aynı zamanda femara kullandım direnç gösterdi yumurtalarım. İkisiyle zor bir yumurta oluştu.
Tup bebek yaptir bence sartlari olusturup canim o asilama stresine asla degmez ben yaptirmicam bidaha. Tabi sen bilirsin yani ama asla vazgecme bu isinde pesini birakma
Birakmicagini biliyorum da. Hersey gönlünce olsun🤗🤗🤗

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Burdaki kimse bir kadının evlat hasretiyle dalga geçmez emin olun.
Hepimiz benzer şeyler yaşadığımızdan buralardayız..
ben 8 sene çocuk istemedim, çok erken evlendim.
Hiç denemedik hep korunduk.

Ben de de adet düzensizliği vardı, hormonlar normal çıkıyor ama. Pko var diyemedi hiçbi doktor.
Çocuk istedik, 9 ay olmadı, ama ben daha ilk aydan başladım takmaya. Aldığım verdiğim nefes çocuk oldu. Daha denemeye başlayalı 4-5 ay olmuştu ki ofise yeni bi kız geldi, balayından çıkıp işe başladı... kız bi kere adet görmüş gebeyim dedi zıp zıp , daha 5 haftalıkken..
ben de o sıra yine adet olamıyorum, ah belki ben de diye nası atlamışsam.. bi de öyle eziklik yaşadım aylarca..
annem bi yandan tüp bebek diyo, diyorum daha olmuş 6-7 ay, adetim düzensiz , ben 28 eşim 32 yaşında.. annem diyo benim de düzensizdi kaç tane doğurdum fln..

Neyse böyle gel git 9 ay gecti, son tur 73 gün adet olmadım, hırs yaptım yapmıyorum test falan.. kesin hamileyim diyorum, 70. Gün doktora gittim yok, beta 0.1 ,.. hay dedim bu hayatın ..
hayır gebe deilsin ok anlarım da, adet olmamak nedir?
Vucudumun bu oyunu nedir 😞
Ben ogünden sonra o kadar yıpranmışım ki anında doktor değiştirdim. Ve altımda pedle neuroformata gittim.
Dedim olmuyor yaa olmuyor delircem

Orda bi seans yaptılar bana..
korkularımı buldular
Beni çatır çatır ağlattılar
Ama bebek fikrinden de soğuttular
Yani olmazsa da olur
Anne olamasam da eksik kalmam ..
bir de aynı dönem boyun fıtığından muzdariptim, onun için de akupunktur tedavisi gördüm
Haftada 3 tur,

Ve ben o ay denemeden etmeden gebe kalmışım

Şuan kerata 2.5 yaşında.

Ama 10 aydır ikinciyi istiyoruz yine olmuyor,
Ben biliyorum bu sefer içimdeki bambaşka bi korku, ama çaresini bulamadım..
sebebini bilip çözemiyorum korkunç 😳
Ve bıktım, en çok da tüm gün bu düşüncede yaşamak tüketiyor beni..
inanın hayatım kalmadı...
artık istemek de istemiyorum, hayatımı dondurdum resmen çöpe atıyorum tğm zamanlarımı...

Yani size hikayemi anlattım.

Öncelikle siz biryıgın badire atlatmışsınız, aslen bu operasyonlardan sonra şuan başlıyor sizin maceranız..
geçmişe sünger çekmeli sıfır gibi düşünüp fermara ile belki de4/5 ay denemelisiniz..
benim bi yakınım da sizinkilerin yanında bi de pıhtılaşma sorunu vardı, bilmiyorken 4-5 bebrk kaybetti.
Hem bu perde amelyatını oldu
Hem de kan sulandırıcı iğne
Şimdi oğlu 2 yaşını geçti
Kızına da 7 aylık hamile

İçiniz rahat olsun , gebe kaldığınız gibi doktır kontrolünde ilerlerseniz hepsinin çaresi var..
iki kere gebe kalmışsınız ilişkiyle
Ve düşme sebeplerini de çok iyi biliyorsunuz.
Üçüncü neden olmasın?
Ben 10 ay sebepsiz kalamadım gebe
3 ayda yılıp bırakmayın lütfen
En azından 6 adet dönemi denemelisiniz
..
kafadan konuyu çıkarmayı becerebilen varsa yazarken benim nickimi de eklesin ben de bi deniyim
Allah çocuğunuzu bağışlasın hayırlı ömürler versin inşaallah.
Dalga geçer gibi yazıyorlar ki bazen.
Bende kan sulandırıcı kullanıyordum 119.yu vurmuştum :KK43: neurofotmat ne oluyor acaba? Öncedd zor olmuştu hemen olur demedim ama ilaç artık etki etmiyor.

Tup bebek yaptir bence sartlari olusturup canim o asilama stresine asla degmez ben yaptirmicam bidaha. Tabi sen bilirsin yani ama asla vazgecme bu isinde pesini birakma
Birakmicagini biliyorum da. Hersey gönlünce olsun🤗🤗🤗
Sağol canım. Şartlarda 3 defa aşılama ile hamile kalmamış yada normal şekilde hiç çocuğu olmamış yazıyordu. Özelde de çok pahalı ne yapsam bilemedm.

Iste yumurtlama zamaninda kalmışsın bence hamile kuzum. Adetten 1 gun önce e 10 gun gecikince silik çıkar. 67de yeni bir rakam gibi. O test sende ise yaramış
Öyle karışık bir şey işte. O ay hem 17. Hem 32. Günde yumurta oluşmuş ilki tutmamış 2. Si tutmuş tek anladığım. Bu ay yumurtlama geçti boşa gitti diye düşünmesin kimse:) canlı örneğiyim. Konu sahibine ve tüm isteyenlere hemen hayırlısıyla nasip olur umarım

Akıldan nasil çıkarılır bilmiyorum.
Mesela ben dış gebelik geçirdim.
Sag tüpüm alındı.
Dediler ki sol tüpte de sorun olabilir rahim filmi cektir. Hamilelik için 6 ay belle en az ve rahim filmi çektir çocuk düşündüğünüzde dedi doktor.
5 ay sonra bir gün dedim ki eşime bugün yumurtlama günüm deneyelim mi? Yok olmaz tekrarlarsa ne yaparız falan filan.
3 4 gun denedik.
Ama baya dalga geçerek. Bir de bakmisiz bu ay hamile kalmışım falan diyorum. O da valla madalyamızı takarız boynumuza vs.
Sonra bi baktık ben hamileyim.
O kadar rahattık ki sıfır stres.
Doktorlar bile şaşırdı tek tüple hemen hamile mi kaldın diye.
Belki deneyip deneyip olmasaydı gerilirdik orası ayrı mesele
Ama şunu tecrübe ettim ki rahat kafa çok onemli.
Ben rahat olamıyorum işte sorun bu zaten. Hamile kaldığım zamanda rahat değildim gerçi

Öyle karışık bir şey işte. O ay hem 17. Hem 32. Günde yumurta oluşmuş ilki tutmamış 2. Si tutmuş tek anladığım. Bu ay yumurtlama geçti boşa gitti diye düşünmesin kimse:) canlı örneğiyim. Konu sahibine ve tüm isteyenlere hemen hayırlısıyla nasip olur umarım
Amin inşaallah

Allah çocuğunuzu bağışlasın hayırlı ömürler versin inşaallah.
Dalga geçer gibi yazıyorlar ki bazen.
Bende kan sulandırıcı kullanıyordum 119.yu vurmuştum :KK43: neurofotmat ne oluyor acaba? Öncedd zor olmuştu hemen olur demedim ama ilaç artık etki etmiyor.
İnterneti yazın görürsünüz neuroformatın ne olduğunu..
annem kilo için kuzenim de aşık olduğu birini aklından çıkarmak için gitti, onlarda işe yaramadı ama bende bilmiyorum şansa mı denk geldi .

İnterneti yazın görürsünüz neuroformatın ne olduğunu..
annem kilo için kuzenim de aşık olduğu birini aklından çıkarmak için gitti, onlarda işe yaramadı ama bende bilmiyorum şansa mı denk geldi .
Tmam sağol bir bakayım.

Peki sebep neymiş olmaması için? Yani psikolojik olarak..
Türkiyede hamile kadın tek gezemez diye bi söylem dolanıyordu, çok fazla böyle şeyler üst üste gelmişti. Bi de annem bana gebeyken eve hırsız girmiş nerdeyse tecavüze uğruyormuş. Bunlar bilinçaltımdan yüklenmiş.
Bunlarla ilgili seans yaptı.
Ve gebeliğimde bir kişi laf atsa nası sinirlendim nası bağırdım anlatamam. Sadece göbeğim şiştiğinden eski elbiselerimi giyiyordum ve elbise mini olmuş, önden terbiyesizin biri gebe olduğumu anlamadan laf atmıştı. Nası bağırmıştım.

Türkiyede hamile kadın tek gezemez diye bi söylem dolanıyordu, çok fazla böyle şeyler üst üste gelmişti. Bi de annem bana gebeyken eve hırsız girmiş nerdeyse tecavüze uğruyormuş. Bunlar bilinçaltımdan yüklenmiş.
Bunlarla ilgili seans yaptı.
Ve gebeliğimde bir kişi laf atsa nası sinirlendim nası bağırdım anlatamam. Sadece göbeğim şiştiğinden eski elbiselerimi giyiyordum ve elbise mini olmuş, önden terbiyesizin biri gebe olduğumu anlamadan laf atmıştı. Nası bağırmıştım.
Çok mantıklı.
Hastalıklar önce beyinde başlıyor. Tabi evlat sahibi olamamak hastalık değil ama kadınların kaygıları çok etkiliyor bu durumu.
Bu arada çok geçmiş olsun.
Rabbim evladını sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.

Çok mantıklı.
Hastalıklar önce beyinde başlıyor. Tabi evlat sahibi olamamak hastalık değil ama kadınların kaygıları çok etkiliyor bu durumu.
Bu arada çok geçmiş olsun.
Rabbim evladını sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.
Çok teşekkürler🙏🏻
Şimdi de ikinciye gebe kalamıyorum.
Bu sefer de iki çocuga nası bakarım? Gebelikte oğluma bakabilecek miyim?
Doğumda oğlumu napabilirim gibi sorulara boğduğumdan kendimi bi senedir gebe kalamıyorum.
Artık yurt dışında yaşadığım için de tekrar biseans alamadım.
Ama tüm hormonlarım herseyim normal, durum yine psikolojik

Çok teşekkürler🙏🏻
Şimdi de ikinciye gebe kalamıyorum.
Bu sefer de iki çocuga nası bakarım? Gebelikte oğluma bakabilecek miyim?
Doğumda oğlumu napabilirim gibi sorulara boğduğumdan kendimi bi senedir gebe kalamıyorum.
Artık yurt dışında yaşadığım için de tekrar biseans alamadım.
Ama tüm hormonlarım herseyim normal, durum yine psikolojik
Barış muslunun kitabı var. Onu alsan işe yarar mı?

Yani siz doktorlari dinlememissiniz ki, biz nasil care olalim derdinize? Doktor 6 ay vucut dinlensin diye 6 ay bekleyelim demis, siz hep kafaniza gore takilmissiniz. Bir de tevekkul etmenizi oneririm. Once bir sakin olun. Boyle panik panik olmaz. Beyniniz de bir rahatlasin. Ve en onemlisi doktor ne derse onu yapin.

Ben cocuk isteginin tavan yaptigi ve gebeligin olusmadigi donemde dua etmistim. Hz.zekeriyanin bir duasi var onu. Bir de Allahim cocugum olana kadar bana sabir ver aklimdan bu dusunceyi cikar demistim. O ara birkac arkadasla sık gorustuk sosyallestim vs. Aklimdan ciktigi ay hamile kaldim

Ne kadar çok istersen o kadar olmaz bu çocuk.. Kendini beynini rahat bırak. doktoru dinle..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X