• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kafada terleme ve sicaklik

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
Kizlar bebegimin kafasi biraz fazla sicak gibi geliyor sapka takmiyorum bu yuzden bide emerken asiri terliyor ama kafasi sadece su gibi oluyor. Acaba ustumu fazla geliyor? Bide makattan olcuyorum atesi 37.3 ile 37.5 arasi cikiyor Normal mi?? sizin kac?

canım aynı sorun bızde de var bende sımdı onu arastırıyordum bası hep sıcak sankı ateslenmıs gıbı dogdugundan berı oyle bırde dedıgın gıbı emzırırken cok terlıyor aynen bası su gıbı oluyor
tek degılsınız :))

erkek çocukları emerken terler kıslar yani normal yaşadığınız şeyler benim oğlumunda kafası su gibi oluyor emerken hatta babsı çokmu yoruluyor bu çocuk diyor

Benim bebeğiğmde aynı, başı çok sıcak sanırım normal başının sıcak olması,ama üzerinde çok fazla giysi olduğunda başı terliyor, biraz üzerini hafiflettiğimde terleme yok.

Ustunu az giydirincede usuturum diye korkuyorum. Atesi var gibi oluyor evet. demekki
bebeklerde normal bu ilk bebekte insan cok deneyimsiz oluyor.

benim oğluşunda kafası sıcak bende ateşimi çıktı diyorum ölçüyorum normal, terlemiyor bizimki ama terlemiş gibi hissediyorum bakıyorum yok

aslı bende bugün seni andım dedim gitti bu kız herhalde eşinin yanına nerelerdesin

benim oglumdada oluyor bence normal sonucta emmek zorluyor onlari birde ictigi süt veya mamada sicak. bizlerde yemek yedikten sonra üff ates basti diyoruz :)

cidy cim ben de ayni seyi dert ediyordum bugun dra soyledim bulundugu ortam cok sicak olunca olurmus bebegin kaldigi oda 19 derece olmali atesini olctu,36 derece normal dedi...bebeklerde ates 38 i gecerse bir sorun var demekmis.ben de yeni ogrendim.korkma canim birsey olmaz insalllah.sen beebgini cok kalin giydirme odanin isisini iyi ayarla...ayrica emerken butun bebekler terler benimki de terliyor o da normalmis..

Kızlar bebeklerin başının sıcak olması normal.Bende bazen korkuyorum başı sıcak oluyor, ama elleri buz gibi:))))Ateşini ölçüyorum kulaktan, 36,5 civarında çıkıyor. Son zamanlarda burası ısınmaya başladı, başı terliyor.Sırtında herhangi birşey yok. Başının terlemeside o kadar önemli değil. Sadece terli olduğu zamanda rüzgara çıkartmayın.Başını yumuşak bir havlu ile kurulayın.

canım her bebek emerken kafası terler.benim bebekte de oluyo.merak edilecek bişey yok.dikkat edersen sadece alnı terliyo.

Back