• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafada çukurluk 6 ay bebek

aysse77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
140
56
28
30
6 aylık bebeğimin kafasının arkasında çukur farkettik bugün çok korktum yarına randevu aldım ama aranızda başına gelen oldu mu😔
61A66F3D-C1DC-445D-B63A-B326F87758D9.jpeg

normal bence sorun yok gibi gözüküyor, çoğu bebekte gördüm bu durumu. Aşırı evham yapmayın doktora göstermek iyidir tabi🙏🏻

normal bence sorun yok gibi gözüküyor, çoğu bebekte gördüm bu durumu. Aşırı evham yapmayın doktora göstermek iyidir tabi🙏🏻
Ya inşallah,teşekkür ederim 😔 arkada ki bıngıldak için ilk 3 ay içinde kapanmış olması gerekiyor yazmışlar hep internette, daha önde ki açık o normal ama arkadaki çok korkuttu

Ya inşallah,teşekkür ederim 😔 arkada ki bıngıldak için ilk 3 ay içinde kapanmış olması gerekiyor yazmışlar hep internette, daha önde ki açık o normal ama arkadaki çok korkuttu
sürekli yatmaktan kaynaklı çukur olmuş olabilir, zaman içinde kafa yapısı şekilleniyor emekleme yürüme vs bence dert etmeyin

Sağlık ocagındaki hemşireye gösterin onlar da biliyor sıkıntı varsa doktora yönlendirir

Back