Kafa Nereye Biz Oraya :) Julia Geri Döndü :)

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
Beni bilen bilir tanıyan tanır dostlarr tanısan da tanımasan daaa çık gel iki lafın belini kıralım kızlar veeee işte muhteşem dönüş culinizdennnn yeni aşklar yeni bir hayat geçmişe takılmamayı öğrendim sanırım artık :44: haydi hayırlısı diorummm veee topiğimiimi ve topiğimizi açıyorummm

Bol sohbetler inşallah

Son düzenleme:
Juliiiiii :) Başlangıçların yüzünü hep güldürsün canım

juliamm bitaneciğimm hoşgeldinn hayatında herşey hep istedigin gibi yürüsünn uamrımm

Juliiiiii :) Başlangıçların yüzünü hep güldürsün canım

ahhh cnmm yaaa inşallahhh size çok yakında nişan haberlerimi vereceğim çok güzel şeyler oluyor hayatımdaaa artık mutluluk benide buluo sanırım

ahhh cnmm yaaa inşallahhh size çok yakında nişan haberlerimi vereceğim çok güzel şeyler oluyor hayatımdaaa artık mutluluk benide buluo sanırım

Hakkında hayırlısı canım. Çok sevindim KK'dan bir gelin daha çıkacak desene :123:

yok canım niye erken olsun...sen unutup yeni bir aşka girmeye hazırsan ne mutlu sana....umarım hep mutlu olursun..

ömür boyunca yüreğim de kalacak ilk aşkımdı bnm çünküü uzun yıllar beraberdik biliosunuz ama bu bambaskaaa yada hep yanımda ondan böle gelio bilmiorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…