Ay evet resmen öyle oldukaçan balık büyük olur kuzumçık bu psikolojiden. bir insan sende ufacık bile olsa “acaba” dedirtiyorsa yürütmeye gerek yok. bışşşviiirrr
konusmaya başlasanız yine aynı hissedeceksin. olacağı varsa olurdu. bu kadar düsünmeye gerek yokAy evet resmen öyle olduvarken telefonla konuşasım bile gelmiyordu içimden of ya bu ne ergen gibi diyordum sıkılıyordum
konusmaya başlasanız yine aynı hissedeceksin. olacağı varsa olurdu. bu kadar düsünmeye gerek yoktu di
konusmaya başlasanız yine aynı hissedeceksin. olacağı varsa olurdu. bu kadar düsünmeye gerek yo
Ay bence de bu aradakonusmaya başlasanız yine aynı hissedeceksin. olacağı varsa olurdu. bu kadar düsünmeye gerek yok
YokYaş 39 değil inşallah
Karşınızdakini değil flört etmeyi özlüyorsunuz belli ki. Yoksa böyle düşündüğünüz bir insana karşı hissiniz yoktur. Boşluktan ona sarmışsınız şimdivarken telefonla bile konuşmaktan sıkılıyordum nereden bulaştım bu işe diyordum ara ara
Dimi… daha istikrarlı hislerimin ve düşüncemin olması gerekti en azından cicim günlerinde. Bazen de herkesin çok mu içine siniyor başta da devam ediyorlar diyorum… sağlıklısı sinmesi amaKarşınızdakini değil flört etmeyi özlüyorsunuz belli ki. Yoksa böyle düşündüğünüz bir insana karşı hissiniz yoktur. Boşluktan ona sarmışsınız şimdi
Alışkanlık, can sıkıntısı, geyik yapmayı özlemekKızlar ben geçen burada uzak mesafede olan iyi bir çocuktan bahsetmiştim. Konuşmayı kestim. İçime sinmedi bu mesafe olayı ne yapsam… sabah akşam mesafe olayını düşündüm ve onu yeterince tanıyamama korkusu sardı. Hatta o uzaktayken yanımda olanlar ilgimi çeker diye kendimden de şüphe ettim. Sizin de yorumlarıbiz hep aklımda kaldıBitirdim. Daha önce de iki kez konuşmayı kesmiştim zaten. Şimdi de kimseyle konuşmuyorum ama gözlemliyorum ki erkek çok ama efendisi yok bu çocuk çevresiyle vs iyiydi ya… ben neyin kafasını yaşıyorum acaba ? Acaba daha iyisini bulamam düşüncesi mi oluyor bu… varken telefonla bile konuşmaktan sıkılıyordum nereden bulaştım bu işe diyordum ara ara benzer şeyi yaşayan varsa veya yorumu olan bekliyorum…
Yanımdayken hoşlanmıştım ama uzağa düştükten bir iki hafta sonra tekefonla konusasımın gelmemesi de can sıkıntısından diyebiliriz dimiAlışkanlık, can sıkıntısı, geyik yapmayı özlemek
Salla ya yeni aşklara yelken aç :) boşver geçmiş geride kaldıYanımdayken hoşlanmıştım ama uzağa düştükten bir iki hafta sonra tekefonla konusasımın gelmemesi de can sıkıntısından diyebiliriz dimi
Ben 3 yıldır uzaktan ilişki yaşıyorum. Çok zor. İlgileri ilk zaman ki gibi olmuyor. Çok kavga çıkıyor. Biterse birdaha böyle birşeyi göze almam. Uzaklıkta önemli. Nerden neresi mesela?Kızlar ben geçen burada uzak mesafede olan iyi bir çocuktan bahsetmiştim. Konuşmayı kestim. İçime sinmedi bu mesafe olayı ne yapsam… sabah akşam mesafe olayını düşündüm ve onu yeterince tanıyamama korkusu sardı. Hatta o uzaktayken yanımda olanlar ilgimi çeker diye kendimden de şüphe ettim. Sizin de yorumlarıbiz hep aklımda kaldıBitirdim. Daha önce de iki kez konuşmayı kesmiştim zaten. Şimdi de kimseyle konuşmuyorum ama gözlemliyorum ki erkek çok ama efendisi yok bu çocuk çevresiyle vs iyiydi ya… ben neyin kafasını yaşıyorum acaba ? Acaba daha iyisini bulamam düşüncesi mi oluyor bu… yanımdayken hoşlanmıştım ama gittiğinden bir hafta sonra telefonla bile konuşmaktan sıkılıyordum nereden bulaştım bu işe diyordum ara ara benzer şeyi yaşayan varsa veya yorumu olan bekliyorum…
8-9 saat mesafeydi öyle söyleyeyimBen 3 yıldır uzaktan ilişki yaşıyorum. Çok zor. İlgileri ilk zaman ki gibi olmuyor. Çok kavga çıkıyor. Biterse birdaha böyle birşeyi göze almam. Uzaklıkta önemli. Nerden neresi mesela?
Ay 26 da olmasındı...Yok26 sallamasyon yaş girdim. Neden 39 olmasın ki ?
Yav gözünüzü seveyim çıkın dışarı dokunabildiğiniz insanlarla tanışın. Onları bile anlamıyoruz telefon/sanal nedir ya yapman guzumKızlar ben geçen burada uzak mesafede olan iyi bir çocuktan bahsetmiştim. Konuşmayı kestim. İçime sinmedi bu mesafe olayı ne yapsam… sabah akşam mesafe olayını düşündüm ve onu yeterince tanıyamama korkusu sardı. Hatta o uzaktayken yanımda olanlar ilgimi çeker diye kendimden de şüphe ettim. Sizin de yorumlarıbiz hep aklımda kaldıBitirdim. Daha önce de iki kez konuşmayı kesmiştim zaten. Şimdi de kimseyle konuşmuyorum ama gözlemliyorum ki erkek çok ama efendisi yok bu çocuk çevresiyle vs iyiydi ya… ben neyin kafasını yaşıyorum acaba ? Acaba daha iyisini bulamam düşüncesi mi oluyor bu… yanımdayken hoşlanmıştım ama gittiğinden bir hafta sonra telefonla bile konuşmaktan sıkılıyordum nereden bulaştım bu işe diyordum ara ara benzer şeyi yaşayan varsa veya yorumu olan bekliyorum…
Acele ediyorsunuz kuzumKızlar ben geçen burada uzak mesafede olan iyi bir çocuktan bahsetmiştim. Konuşmayı kestim. İçime sinmedi bu mesafe olayı ne yapsam… sabah akşam mesafe olayını düşündüm ve onu yeterince tanıyamama korkusu sardı. Hatta o uzaktayken yanımda olanlar ilgimi çeker diye kendimden de şüphe ettim. Sizin de yorumlarıbiz hep aklımda kaldıBitirdim. Daha önce de iki kez konuşmayı kesmiştim zaten. Şimdi de kimseyle konuşmuyorum ama gözlemliyorum ki erkek çok ama efendisi yok bu çocuk çevresiyle vs iyiydi ya… ben neyin kafasını yaşıyorum acaba ? Acaba daha iyisini bulamam düşüncesi mi oluyor bu… yanımdayken hoşlanmıştım ama gittiğinden bir hafta sonra telefonla bile konuşmaktan sıkılıyordum nereden bulaştım bu işe diyordum ara ara benzer şeyi yaşayan varsa veya yorumu olan bekliyorum…
Ayni ülkede yaşarken uzaktan yürütememekten korkmuşsun ozaman benim yerimde olsaydın napardın çok merak ediyorum çünkü ben yurtdışında yaşıyorum eşim Türkiye’de yaşıyorduKızlar ben geçen burada uzak mesafede olan iyi bir çocuktan bahsetmiştim. Konuşmayı kestim. İçime sinmedi bu mesafe olayı ne yapsam… sabah akşam mesafe olayını düşündüm ve onu yeterince tanıyamama korkusu sardı. Hatta o uzaktayken yanımda olanlar ilgimi çeker diye kendimden de şüphe ettim. Sizin de yorumlarıbiz hep aklımda kaldıBitirdim. Daha önce de iki kez konuşmayı kesmiştim zaten. Şimdi de kimseyle konuşmuyorum ama gözlemliyorum ki erkek çok ama efendisi yok bu çocuk çevresiyle vs iyiydi ya… ben neyin kafasını yaşıyorum acaba ? Acaba daha iyisini bulamam düşüncesi mi oluyor bu… yanımdayken hoşlanmıştım ama gittiğinden bir hafta sonra telefonla bile konuşmaktan sıkılıyordum nereden bulaştım bu işe diyordum ara ara benzer şeyi yaşayan varsa veya yorumu olan bekliyorum…
Yav gözünüzü seveyim çıkın dışarı dokunabildiğiniz insanlarla tanışın. Onları bile anlamıyoruz telefon/sanal nedir ya yapman güzüsün b
Hep öyle yapardım aynı da devam etmeliyim tamam teyzemYav gözünüzü seveyim çıkın dışarı dokunabildiğiniz insanlarla tanışın. Onları bile anlamıyoruz telefon/sanal nedir ya yapman guzum