• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa Karışıklığı ve bir sürü dert

Sen kabullenebilirsen sorun yok. Ama tembel adamla yaşamak, bir hayat kurmak zordur bence.

Tanıdığım bir çift var bu şekilde yaşayan. Adam şu an muğlada bi yerlerde kamp yapıyor, kadın çalışıyor. Bir ay sürecekmiş kamp. Geziyor, yiyor, içiyor, keyfine bakıyor. Kadın da evde çocuklara ayrı işe ayrı koşturuyor. Ben olsam herifi çoktan kapının önüne koymuştum madem bir işe yaramıyorsun niye uğraşayım seninle diye. Ama onlar mutlu.
ben sorun etmesem zaten tereddüt etmezdim. hep başarılı çiftlere imrenmişimdir mesela,hep öyle olmak istemişimdir.
o yüzden kafam karışık , ayrılmak için bir sebep yok şu an aslında, tamamen geleceğe yönelik kaygılar bunlar.

ben sorun etmesem zaten tereddüt etmezdim. hep başarılı çiftlere imrenmişimdir mesela,hep öyle olmak istemişimdir.
o yüzden kafam karışık , ayrılmak için bir sebep yok şu an aslında, tamamen geleceğe yönelik kaygılar bunlar.

İnan ayrılmak için daha geçerli bir sebebin olamaz.

Sen belli ki hırslı, başarılı olmak isteyen, çabalayan bir genç kadınsın. Karşında ise tembellikten sürünen, asosyal, yaşama amacı olmayan bir adam var. Nerey kadar sürer ki bu ilişki?

evde oturacağım ne demek ya? evden mi çalışacakmış home office şeklinde yoksa çalışmayacak öyle geniş bahçe yayılacakmıymış evde?

Evden calisicam dese neyse de calismiycam demesi cok normal degil

diyor ki senin maaşın yeter bize , ben de ev işlerini yaparım çocuk bakarım . ama bunları zaten bakıcı tutsak o da yapar.

Bir erkeğin bunları söyleyebileceğine inanamıyorum... komşularla altın günlerine de katılır :D

Ben calismak istemeyen insan olduguna inanmiyorum her insanin bir ilgi alani vardir ve o alanda bir seyler yapmak ister erkek arkadasinizin okulu kendine gore degil bence ondan dolayi boyle

merhabalar.
Olayı mümkün olduğunca kısa anlatacağım. 3 yılı geçen bir ilişkim var ve üniversitenin başından beri uzak mesafe ilişkisi devam ediyoruz. çok iyi bir insan , çok cömert iyi kalpli , yardımsever. o bakımdan hiçbir şikayetim yok.
ama kişiliklerimiz hiç uymuyor. ona bilgisayarı verin tüm gün oturur . ben sosyal biriyimdir, arkadaş çevrem geniştir. Ben kitap okurum , entellektüel bilgi biriktirmeyi severim, o ise hiç umursamaz bu tarz şeyleri.
ben hırslıyımdır başarılı olmak isterim, stajyer doktorum okulda dereceliyim. ama o sınıfı zar zor geçer, şimdiden 1 yıl okulu uzadı bile. mühendislik okuyor , okulu bitince evde oturmak istiyormuş. bunu bir kaç kere söyledi bana ben de hiç kusura bakma annem babam beni bunca yıl sana bakayım diye bin bir zorlukla okutmadı dedim. Burda tepki göstereceksiniz belki ama imkanı olup okuyamamış olsa tamam derim ama ailesi gözünün içine bakıyor okusun diye. Herhangi bir başarma isteği , bir hedefi yok. Bunun yüzünden kaç kere kavga ettik hatırlamıyorum. Dİyorum ki okulun bitecek az kaldı , akademisyen olmak istiyorsan hocalarla konuş, devlet istiyorsan kpss çalış beni darlama rahat bırak diye bağırıyor.
İnanın ki maaşı , mesleği dert değil benim için , sonuçta çok yüksek ihtimal ondan yüksek maaş alacağım ve çalıştığı takdirde hiç sıkıntı yapmam. ama evde oturcam diyo bunu kabullenemem .
Kısacası böyle, iki tarafın da kişilik ve hayat tarzı farkı var . Yorumlarınızı bekliyorum...
insan sevidig insanın hep iyi olmasını ister ama bazen bazı şeyler senin demenle olmaz. elinde olmayan şeylere de kaanat getirip hayatını ona göre yön vermelisin.
yada daha kabaca yazayım :
sana ne adam ister evde oturur ister oturmaz. anası babası var onlar düşünsün. seninde önüne 50 bin tane senin kafada insan cıkar. üzülme..

Ben calismak istemeyen insan olduguna inanmiyorum her insanin bir ilgi alani vardir ve o alanda bir seyler yapmak ister erkek arkadasinizin okulu kendine gore degil bence ondan dolayi boyle
belki de öyle bilmiyorum soruyorum başka bir ilgi alanın var mı diye, bi ara cupcake dükkanı açacam dedi , sonra yok bir ilgi alanım dedi .onun da bir fikri yok yani. okulunu sevdiğini söylüyor.

Bir erkekte ilk bakılacak özellik çalışma isteği, azmi. Maaşmış işmiş gerisi boş.

Ayrıca yazının heyecanına veriyorum. Entellektüel değil entelektüel olacak.

Evde otura otura bunalmamış mı?
Yok öyle havadan para. Üstelik bu adam size temizletir evi. Yemek felan da keza öyle. Kendine eş mi arıyor bakıcı mı?
Bütün bir hayatını böyle miskin bir adamla geçirebilir misin emin olamadım. Aileden parası olsun doğuştan zengin olsun yine de kendi ayakları üzerinde durmayı bilmeli bir erkek. Yanına yakışmaz böylesi senin.

aksine ev işlerini yapar hep o bakımdan bir tembelliği yok , ama eve bakacak birini isteseydim bakıcı tutardım değil mi ben de karşımda hırslı birini istiyorum ama ayrılmak da zor işte...
Haklısın. Ben de sinir olurum. Ayrılmak zor ama bunu halletmeniz lazım bir şekilde.. Evlenince daha zor günler beklemesin sizi

Adama "Beni darlama" dediği için hak verdim.

Yani vizyonsuzsa kendine vizyonsuz, hedefsizse kendine hedefsiz.

Bu ilişkiye devam ederek hata eden sizsiniz.

Back