- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
hım. nikahın kalabalıkmı olcakki.hayır kına yapmicamhiç hoşlanmıyorum kına gecelerinden.annemi de zor ikna ettim olmasın diye
ay benim 1 yılı aşkın süredir naylon bir kılıfın içinde 8 katlı baza altı duruyor da birşey olmadı =) Canım arkadaşlar da haklı bak, çok şık beyaz elbiseler var nikah için öyle birşey alabilirsin, hem o elbiseyi gelecekte de giyme şansın olur. Gelinliğini de düğününe yakın alırsın o zaman madem öyle bir kuşku saldılar içine =) Hayırlı olsun şimdiden!
hım. nikahın kalabalıkmı olcakki.
Hayır cnm som bi ayda seçmiş dikiliyo olsun demek istedim:)kira fiyatlarının satılıklardan 200 300 tl farkı var ve genel olarak hepsi 1500 liranın üstünde.ben çok telaşlı biriyim yaa son 1 ayda gelinlik bakamam heyecan stres ölürüm
İşte 2015 i bekle diyolar gelinlikçilerde :*senin yerinde ben olsam gelinlikçilerin kapısında uyuyodum şimdigaliba biraz fazla abartıyorum ben.şu ara bak ama indirim var 2015 sezonu girmeden uyguna alırsın :)
kızlar merhaba,haftalardır kafamı karıştıran bir durum var 'gelinlik' olayı.şimdi biz atama için martta nikah yapıcaz ama aile arasında olmayacak nikah salonunda yapıcaz.sonra temmuzda da düğünüm var.mart ayında temmuzda giyeceğim gelinliği giymek istemiyorum pislenicek deforme olacak diye.annem elbise de giyme gelinlik giy diyo.ben bu işin içinden çıkamadım.iki gelinliğe bütçem yok.nikahta giyeceğim gelinliği ikinci el alayım dedim ama hanımlar neredeyse 0 gelinlikle eş değer satıyorlar gelinliklerini.bulamadım sizce ne yapmalıyım bi akıl verin. kızlar bir de temmuzda giyeceğim gelinliğin siparişini bu haftasonu vericez.çok mu erken gelinlik 8 ayda deforme olur mu? off kafam karıştı hiç anlamıyorum da bu işlerden napsam napsam bi çözüm akıl verin kızlar
nikahta takı olacaksa ve sizin aileniz hep olacaksa gelinlik giyin derim benm nikahım da düğünden 2 ay once oldu beyaz bi elbise giymiştim ama sizin durumda takı var düğünü iki tarafta da yapın baba evinden de gelinlikle çıkın ben öyle yapmıştım tabi karar sizin anneniz de haklı çocoğunu gelinlikle görmek istiyorİşte 2015 i bekle diyolar gelinlikçilerde :*
ben 2 yerde düğün yaptım 1 hafta arayla gerçekten de olmuyor kuru temizlemeyle tertemiz ve yeni gibi:)tabi gelinliğim sıfırdı benmbence annen haklı canım gelinlikle görmek ister herkes seni.hem gelinlikte deforme falan olmuyor 2 farklı şehirde nikah değil düğün yapanlar bile oluyor gelinliklerine zarar geldiğini hiç duymadım..
nikahta davetli yoksa gelinlik giymek çok banal olur .
o zaman anneniz haklıdavetli var yaklaşık 100 150 kişi olcak.benim okul iş arkadaşlarım benim akrabalarım hepsi gelicekler...
düğün yapılacaksa nikahta kimse gelinlik giymiyor ki, annenizin nikahı düğünde yapılmışsa ne giymen gerektiğini karıştırıyordurkızlar merhaba,haftalardır kafamı karıştıran bir durum var 'gelinlik' olayı.şimdi biz atama için martta nikah yapıcaz ama aile arasında olmayacak nikah salonunda yapıcaz.sonra temmuzda da düğünüm var.mart ayında temmuzda giyeceğim gelinliği giymek istemiyorum pislenicek deforme olacak diye.annem elbise de giyme gelinlik giy diyo.ben bu işin içinden çıkamadım.iki gelinliğe bütçem yok.nikahta giyeceğim gelinliği ikinci el alayım dedim ama hanımlar neredeyse 0 gelinlikle eş değer satıyorlar gelinliklerini.bulamadım sizce ne yapmalıyım bi akıl verin. kızlar bir de temmuzda giyeceğim gelinliğin siparişini bu haftasonu vericez.çok mu erken gelinlik 8 ayda deforme olur mu? off kafam karıştı hiç anlamıyorum da bu işlerden napsam napsam bi çözüm akıl verin kızlar
kızlar merhaba,haftalardır kafamı karıştıran bir durum var 'gelinlik' olayı.şimdi biz atama için martta nikah yapıcaz ama aile arasında olmayacak nikah salonunda yapıcaz.sonra temmuzda da düğünüm var.mart ayında temmuzda giyeceğim gelinliği giymek istemiyorum pislenicek deforme olacak diye.annem elbise de giyme gelinlik giy diyo.ben bu işin içinden çıkamadım.iki gelinliğe bütçem yok.nikahta giyeceğim gelinliği ikinci el alayım dedim ama hanımlar neredeyse 0 gelinlikle eş değer satıyorlar gelinliklerini.bulamadım sizce ne yapmalıyım bi akıl verin. kızlar bir de temmuzda giyeceğim gelinliğin siparişini bu haftasonu vericez.çok mu erken gelinlik 8 ayda deforme olur mu? off kafam karıştı hiç anlamıyorum da bu işlerden napsam napsam bi çözüm akıl verin kızlar
Nikahta elbise giy bence gelinliğini giymende ısrar ediyorsa anneniz sizde giyersiniz kirlenirse kuru temizlemeye verirsinizkızlar merhaba,haftalardır kafamı karıştıran bir durum var 'gelinlik' olayı.şimdi biz atama için martta nikah yapıcaz ama aile arasında olmayacak nikah salonunda yapıcaz.sonra temmuzda da düğünüm var.mart ayında temmuzda giyeceğim gelinliği giymek istemiyorum pislenicek deforme olacak diye.annem elbise de giyme gelinlik giy diyo.ben bu işin içinden çıkamadım.iki gelinliğe bütçem yok.nikahta giyeceğim gelinliği ikinci el alayım dedim ama hanımlar neredeyse 0 gelinlikle eş değer satıyorlar gelinliklerini.bulamadım sizce ne yapmalıyım bi akıl verin. kızlar bir de temmuzda giyeceğim gelinliğin siparişini bu haftasonu vericez.çok mu erken gelinlik 8 ayda deforme olur mu? off kafam karıştı hiç anlamıyorum da bu işlerden napsam napsam bi çözüm akıl verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?