Gelinlik Modelleri kafa karışıklığı lütfen yardım

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar merhaba,haftalardır kafamı karıştıran bir durum var 'gelinlik' olayı.şimdi biz atama için martta nikah yapıcaz ama aile arasında olmayacak nikah salonunda yapıcaz.sonra temmuzda da düğünüm var.mart ayında temmuzda giyeceğim gelinliği giymek istemiyorum pislenicek deforme olacak diye.annem elbise de giyme gelinlik giy diyo.ben bu işin içinden çıkamadım.iki gelinliğe bütçem yok.nikahta giyeceğim gelinliği ikinci el alayım dedim ama hanımlar neredeyse 0 gelinlikle eş değer satıyorlar gelinliklerini.bulamadım sizce ne yapmalıyım bi akıl verin. kızlar bir de temmuzda giyeceğim gelinliğin siparişini bu haftasonu vericez.çok mu erken gelinlik 8 ayda deforme olur mu? off kafam karıştı hiç anlamıyorum da bu işlerden napsam napsam bi çözüm akıl verin kızlar

nasıl yani hem nikahta hem düğünde gelinlik mi giyiceksiniz, genelde nikahta beyaz elbise falan giyilir,sonra düğünde gelinlik diye biliyorum

bence nikahta gelinlik çok abest kaçıyor..
beyaz bir elbise daha hoş olur bence..

Nikahta güzel bi beyaz elbise giyin, biraz dikkat cekici olsun yeterli bence...

Bence nikahta beyaz elbise giyin. Anneniz sanırım sade bir elbise olmasından rahatsız. Biraz süslü, abiye tarzı bir elbise tercih etseniz? Iki gelinlik bence gereksiz olur.

Gelinlik değil hiçbir kıyafet durduğu yerde deforme olmaz hiç öyle birşey duymadım. Ben olsam bir tane içime sinen gelinlik alır nikahta da düğünde de onu giyerim. Ben kendi düğünüm için 1 ay önce teslim alacak şekilde yaptırmıştım. Ayrıca deforme olmaya olmaz özel kılıfla veriyorlar da 8 ay çok uzun bir zaman, kilo alır veya verirsen ne olacak? Mart ayına yakın hazır dikilmiş bir gelinlik al üstüne yaptır, arkası ipli olsun sakın benim yaptığım gibi inci düğmeli yaptırma. Böylelikle kılıfında tertemiz saklarsın, daraltman bollaştırman da gerekmez ipli olacağı için.

bu konu tam benlik bende senin durumuna benzer yaşıcam bacım gelinliğin kabarık kısmını kullanmıcam nikahta çift kat istiyom ben öyle düşündük bozulacağını falan sanmam da eğer imkanın yoksa ikinci bir gelinliğe yada benim gibi bir şeye bir kez giy saçını aynı yapma daha heyecan olur en olmadı giyeceksen mecbur kalınırsa bi kuru temizlemeye verecen oldu bitti

nikahımda ben güzel bi abiye aldım. ve herkes gelinlikmiş gibi gördü.
sende öyle yap bence.
temmuz dügünü için şimdiden sipariş vermek bence cok erken.
şubatta martta ver bence.

nikahımda ben güzel bi abiye aldım. ve herkes gelinlikmiş gibi gördü.
sende öyle yap bence.
temmuz dügünü için şimdiden sipariş vermek bence cok erken.
şubatta martta ver bence.

2015 gelmeden 2014 indirim sezonundan almak istiyorum o yüzden telaşım :)

annemin gelinlik istemesi bizim tarafımızda sadece nikah olcak düğün başka şehirde erkek tarafında.annem bari burda da gelinlik giy seni gelinlikle görsünler diye tutturdu haftasonu elbise bakayım bari

gelinlikçi söyledi durduğu yerde pörsürmüş.nasıl olduğuyla ilgili bi fikrim yok bana da garip geldi ama

Beyaz bir elbise giyin,zaten gelinliği düğünde giyeceksiniz genelde nikahta gelinliği düğün yapmayanlar giyer.

Niye kiralamıyosun..Hem nikah için çok güzel kıyafetler var beyaz al giy.. Düğün içinde bence bi ay kala al..8ay çok uzun hem beğenmeZsin yazları yeni modeller cıkıyo..Ben 1 ay kala diktirdim bi ay sonra kilo vermişim stresten tarlatan falan değişti bişeler oldu

Ayy benim takıldığım nokta 3aydan az bi sürem var ve gelinliğim yok
Bence gelinlik nikahta abartı olur. Bence nikaha beyaz şık bi elbise alın derim ben.

kira fiyatlarının satılıklardan 200 300 tl farkı var ve genel olarak hepsi 1500 liranın üstünde.ben çok telaşlı biriyim yaa son 1 ayda gelinlik bakamam heyecan stres ölürüm

Ayy benim takıldığım nokta 3aydan az bi sürem var ve gelinliğim yok
Bence gelinlik nikahta abartı olur. Bence nikaha beyaz şık bi elbise alın derim ben.

senin yerinde ben olsam gelinlikçilerin kapısında uyuyodum şimdi galiba biraz fazla abartıyorum ben.şu ara bak ama indirim var 2015 sezonu girmeden uyguna alırsın :)

annemin gelinlik istemesi bizim tarafımızda sadece nikah olcak düğün başka şehirde erkek tarafında.annem bari burda da gelinlik giy seni gelinlikle görsünler diye tutturdu haftasonu elbise bakayım bari
kına yapmıcakmısın. kınada giy gelinligi.

Nikahta hos beyaz bir elbise giyin. Hem martta gelinligi giyersen hevesini almis olursun bile, temmuzda giyerken ilk giydigin kadar heyecanlanamazsin sanki. Hem bu yarim sapka seklinde olan kafa aksesuari varya, onlardanda takabilirsin uzerine. Benim elbisem kirik beyazdi, peplum seklinde ve peplumun uclarinda siyah dantel serit vardi. Siyah dantel eldivencikler taktim, birde basima siyah o yarim sapka aksesuarlarindan taktim, tul ile kapaniyordu anlimin ve gozumun bi kismi. Sahaneydi (kendim giydim diye demiyorum haha).
Oyle birsey tavsiye ederim. Fiyat olarak oyle ucukta olmaz. Fotograflarla ornek gormek istersen ozel mesaj yazabilirsin canim.

gelinlikçi söyledi durduğu yerde pörsürmüş.nasıl olduğuyla ilgili bi fikrim yok bana da garip geldi ama

ay benim 1 yılı aşkın süredir naylon bir kılıfın içinde 8 katlı baza altı duruyor da birşey olmadı =) Canım arkadaşlar da haklı bak, çok şık beyaz elbiseler var nikah için öyle birşey alabilirsin, hem o elbiseyi gelecekte de giyme şansın olur. Gelinliğini de düğününe yakın alırsın o zaman madem öyle bir kuşku saldılar içine =) Hayırlı olsun şimdiden!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…