kızlar merhaba,haftalardır kafamı karıştıran bir durum var 'gelinlik' olayı.şimdi biz atama için martta nikah yapıcaz ama aile arasında olmayacak nikah salonunda yapıcaz.sonra temmuzda da düğünüm var.mart ayında temmuzda giyeceğim gelinliği giymek istemiyorum pislenicek deforme olacak diye.annem elbise de giyme gelinlik giy diyo.ben bu işin içinden çıkamadım.iki gelinliğe bütçem yok.nikahta giyeceğim gelinliği ikinci el alayım dedim ama hanımlar neredeyse 0 gelinlikle eş değer satıyorlar gelinliklerini.bulamadım sizce ne yapmalıyım bi akıl verin. kızlar bir de temmuzda giyeceğim gelinliğin siparişini bu haftasonu vericez.çok mu erken gelinlik 8 ayda deforme olur mu? off kafam karıştı hiç anlamıyorum da bu işlerden napsam napsam bi çözüm akıl verin kızlar
bu konu tam benlik bende senin durumuna benzer yaşıcam bacım gelinliğin kabarık kısmını kullanmıcam nikahta çift kat istiyom ben öyle düşündük bozulacağını falan sanmam da eğer imkanın yoksa ikinci bir gelinliğe yada benim gibi bir şeye bir kez giy saçını aynı yapma daha heyecan olurkızlar merhaba,haftalardır kafamı karıştıran bir durum var 'gelinlik' olayı.şimdi biz atama için martta nikah yapıcaz ama aile arasında olmayacak nikah salonunda yapıcaz.sonra temmuzda da düğünüm var.mart ayında temmuzda giyeceğim gelinliği giymek istemiyorum pislenicek deforme olacak diye.annem elbise de giyme gelinlik giy diyo.ben bu işin içinden çıkamadım.iki gelinliğe bütçem yok.nikahta giyeceğim gelinliği ikinci el alayım dedim ama hanımlar neredeyse 0 gelinlikle eş değer satıyorlar gelinliklerini.bulamadım sizce ne yapmalıyım bi akıl verin. kızlar bir de temmuzda giyeceğim gelinliğin siparişini bu haftasonu vericez.çok mu erken gelinlik 8 ayda deforme olur mu? off kafam karıştı hiç anlamıyorum da bu işlerden napsam napsam bi çözüm akıl verin kızlar
nikahımda ben güzel bi abiye aldım. ve herkes gelinlikmiş gibi gördü.
sende öyle yap bence.
temmuz dügünü için şimdiden sipariş vermek bence cok erken.
şubatta martta ver bence.
Gelinlik değil hiçbir kıyafet durduğu yerde deforme olmaz hiç öyle birşey duymadım. Ben olsam bir tane içime sinen gelinlik alır nikahta da düğünde de onu giyerim. Ben kendi düğünüm için 1 ay önce teslim alacak şekilde yaptırmıştım. Ayrıca deforme olmaya olmaz özel kılıfla veriyorlar da 8 ay çok uzun bir zaman, kilo alır veya verirsen ne olacak? Mart ayına yakın hazır dikilmiş bir gelinlik al üstüne yaptır, arkası ipli olsun sakın benim yaptığım gibi inci düğmeli yaptırma. Böylelikle kılıfında tertemiz saklarsın, daraltman bollaştırman da gerekmez ipli olacağı için.
Ayy benim takıldığım nokta 3aydan az bi sürem var ve gelinliğim yokkızlar merhaba,haftalardır kafamı karıştıran bir durum var 'gelinlik' olayı.şimdi biz atama için martta nikah yapıcaz ama aile arasında olmayacak nikah salonunda yapıcaz.sonra temmuzda da düğünüm var.mart ayında temmuzda giyeceğim gelinliği giymek istemiyorum pislenicek deforme olacak diye.annem elbise de giyme gelinlik giy diyo.ben bu işin içinden çıkamadım.iki gelinliğe bütçem yok.nikahta giyeceğim gelinliği ikinci el alayım dedim ama hanımlar neredeyse 0 gelinlikle eş değer satıyorlar gelinliklerini.bulamadım sizce ne yapmalıyım bi akıl verin. kızlar bir de temmuzda giyeceğim gelinliğin siparişini bu haftasonu vericez.çok mu erken gelinlik 8 ayda deforme olur mu? off kafam karıştı hiç anlamıyorum da bu işlerden napsam napsam bi çözüm akıl verin kızlar
Niye kiralamıyosun..Hem nikah için çok güzel kıyafetler var beyaz al giy.. Düğün içinde bence bi ay kala al..8ay çok uzun hem beğenmeZsin yazları yeni modeller cıkıyo..Ben 1 ay kala diktirdim bi ay sonra kilo vermişim stresten tarlatan falan değişti bişeler oldu
Ayy benim takıldığım nokta 3aydan az bi sürem var ve gelinliğim yok
Bence gelinlik nikahta abartı olur. Bence nikaha beyaz şık bi elbise alın derim ben.
kına yapmıcakmısın. kınada giy gelinligi.annemin gelinlik istemesi bizim tarafımızda sadece nikah olcak düğün başka şehirde erkek tarafında.annem bari burda da gelinlik giy seni gelinlikle görsünler diye tutturduhaftasonu elbise bakayım bari
kına yapmıcakmısın. kınada giy gelinligi.
Nikahta hos beyaz bir elbise giyin. Hem martta gelinligi giyersen hevesini almis olursun bile, temmuzda giyerken ilk giydigin kadar heyecanlanamazsin sanki. Hem bu yarim sapka seklinde olan kafa aksesuari varya, onlardanda takabilirsin uzerine. Benim elbisem kirik beyazdi, peplum seklinde ve peplumun uclarinda siyah dantel serit vardi. Siyah dantel eldivencikler taktim, birde basima siyah o yarim sapka aksesuarlarindan taktim, tul ile kapaniyordu anlimin ve gozumun bi kismi. Sahaneydi (kendim giydim diye demiyorum haha).kızlar merhaba,haftalardır kafamı karıştıran bir durum var 'gelinlik' olayı.şimdi biz atama için martta nikah yapıcaz ama aile arasında olmayacak nikah salonunda yapıcaz.sonra temmuzda da düğünüm var.mart ayında temmuzda giyeceğim gelinliği giymek istemiyorum pislenicek deforme olacak diye.annem elbise de giyme gelinlik giy diyo.ben bu işin içinden çıkamadım.iki gelinliğe bütçem yok.nikahta giyeceğim gelinliği ikinci el alayım dedim ama hanımlar neredeyse 0 gelinlikle eş değer satıyorlar gelinliklerini.bulamadım sizce ne yapmalıyım bi akıl verin. kızlar bir de temmuzda giyeceğim gelinliğin siparişini bu haftasonu vericez.çok mu erken gelinlik 8 ayda deforme olur mu? off kafam karıştı hiç anlamıyorum da bu işlerden napsam napsam bi çözüm akıl verin kızlar
gelinlikçi söyledi durduğu yerde pörsürmüş.nasıl olduğuyla ilgili bi fikrim yok bana da garip geldi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?