- 5 Nisan 2011
- 3.477
- 157
- 163
Kızlar ben yaklaşık bir aydır ücretli yapıyorum bir köy okulunda öğrencilerimi sevmeye başladım kafamın uyuştuğu arkadaşlarımda var ama benim branştaşım kadrolu bir bayan ücretlilere özelliklede bana çok kıl davranıyor böyle sürekli kadrolu olduğunu vurgulamak istiyormuş gibi bugün sınıfa girdim öğrencilerime kızıyordu neymiş efendim nöbetçi öğrt.miş bende bişey olmamış gibi geçtim masama çıkmasını bekledim sürekli müdürün odasında ve onu bize karşı doldurduğunu düşünüyorum çünkü müdür ne zaman onla o odada uzun bir zaman geçirse bize iğneleyici laflar söylüyor düşünsenize biz olmadığımız zaman öğretmenler odasındalar biz olunca müdür odasındalar birde yine kadrolu çok dedikoducu bir bayan daha var öğrt odasının baş köşesine dikilir hemen ne olup bittiyse yetiştirir diğerlerine en basitinden ücretli arkadaşlarımla gittiğimiz bir yemekten konuşmuştuk hemen yetiştirmiş bize nispet olsun diye kebaba gidelim diye bağırıyordular serviste kendimi huzursuz hissediyorum bırakmakta istemiyorum öğrencilerimi seviyorum o kişiyle laf dalaşına girmekte istemiyorum ücretli öğrt. olarak haklıda olsam haksız olcağımı biliyorum ama bu tavırlarada dayanamıyorummmmm kpss puanımda hepsinden yüksek ama şans varmıki bende napmalıyım kızlar fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var
Bence hiç takmaya gerek yok öylelerini dikkate almak bile yanlış olur bence...Hiç üzülme işine bak arkadaşım gerçek bir eğitimci zaten bu şekilde tavırlar sergilemez...Nöbetçi öğretmense sırf senin sınıfına girip öğrencilerine kızmaya hakkı yok yada o bayanın huyu öyle bilemiyorum ama malesef bazen böyle çürükler çıkabiliyor..Kendini beğenmiş havalarında geziyordur işte.sen çok güzel ve işini iyi yapan biriysen onu çekemiyor olabilir müdürün gözüne girme çabalarıda o yüzden olabilir...