• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

bunlarin aski 5yil öncesine dayaniyo
türk okulunda tanisdilar canim
:sinifsinif: umarım ona karsı tavrı yumuşak olur kötükedihüso
dilosum senin sevdiceğin hangii memlekette ? sen nerde? neden ayrısınız aman ne cok soru sordum en azından birini cevapla
ben kayserideyim o İstanbulda.
O orda çalışıyo ben burda :gitme:
Aileside sivasta :sinifsinif:
ben geneceza aldım nedir bu kk modlarının benden alıp veremedikleri cok buyuk hesap yaptılar beni kendilerine akannehir

kaydirigubbakcemile3 ne yaptın ki gene akannehir

Neden aldın nan, hangi konu?

ay ilk uye oldum zamanlarda alerji ile ilgili bi konu acmıstım aylar once sonrabaktım kimse yazmıyor uzun bi aradan sonra sildim onunda ustunden aylar gcti milletin aklı yeni basına geldi sanırım daha yni keşfedip ceza kesmişler pöfff :delphin:
bole ıcık cıcıkla ceza puanımı doldurmaya caısıolar galipa bu kdar yorcaklarına kendilerini 100 puanı verseler kafadan kutulsalar :delphin:

bende kart basvurusu yabmısdım iptal ettirim bari didim artık bole ugrasılıp bi şekilde yok edilmeye çlışılıyorum sankim ...

dedim burdan gidince kartla ne işim olur ddim iptal ettirdim gari ne edim üfff artık doldurana kadar burdım sonra baka birini daha bulurlar ugrscak :delphin:

tesekkürler dilosum cevaplar için gamyoncuiremsu
kralicem gecmiş olsun :teselli: arada banada öyle bir jest yaptılar gecen gün
incim bende olsam anlatır rahatlardım ne zaman istersen anlat ben zevkle dinlerim zaten benimde ilgi alanım bu durumlar

Loo sana özel bir durum değil bu,açtığın konuyu silmen, mesajı edileyip içini boşaltmak yasak..Kim olursa olsun..Bana da yasak..Ben bile editleyemiyom, konu silemiyorum..Bize de yasak konuyu silmek.

iyide dadlum aradan aylar gecmiş ilk yaptımda neden cesa vermediler şimdiye kadar dolardı o cesanın ssuresi yok bu uzman bana taktı beni didikleyip duruo kafamçokkarıştı

Ama benim bilidğim biri bütün konuda ki mesaclarını silmiş.
cezalanmamış.
Ban falan almadı.:sm_confused:
Acaba mesac içeriği boşaltmak kaç ceza puanı sayın hülya CADIARZU

tesekkürler dilosum cevaplar için gamyoncuiremsu
kralicem gecmiş olsun :teselli: arada banada öyle bir jest yaptılar gecen gün
incim bende olsam anlatır rahatlardım ne zaman istersen anlat ben zevkle dinlerim zaten benimde ilgi alanım bu durumlar

Şenizallah razi olsun balim saolasinŞeniz

Back