- 24 Temmuz 2008
- 1.945
- 3
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #1.521
seni bırakıp nere gidem kısss asla biz eküriyiz artıkkaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım bebiş
Ben aslında ebeyim :smiley-cool:
burda hemşirelik yapıyorum.
İstanbula gelirsem ebelik yapacam.
Ben zararlı çıkarsam :CüvCüv: sende zararlı cıkarsın :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: bu kadar çocuğun olur:roflol:
Ne yapıyosun mesela.
Birileri sana soruyo sende fikir mi çıkartıyorsun dekorasyon konusunda az anlatsana ya çok zevkli :icecream: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:icecream: ben otel sahibiyim nan cekilin
Ozaman almayım hayatım hiç gerek yok.
Ne yapıyorum mesela sen otel sahibisin mutfak yapıcaksın geliyorsun bize
Ben sana tasarım yapıyorum kafamdan sonra onu programda uyguluyorum sonra sana veriyorum falan kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
malesef ciddiyim :sinifsinif:kız ciddimisin sen kilo alma yarısmasıda mı var allahım neden ben :bbo:
oofff deli oluyorum hee ben gram versem sevinecegim millet yemeye gidiyor kilo almak için
:gitme: Kocam odada uyudu rahatsız olmasın diye fazla yazamıyorum..
Eyiyik,siz nasılsın?kaydirigubbakcemile3
:kedi: laptop olacağını düşündüm bian için kaydirigubbakcemile3 ozman başka çare yok enişteyi yollayacan kaydirigubbakcemile :gitme: :1rolleyes:Böhöhöy..koskoca bilgisayarı ne yapayım?kaydirigubbakcemile
:teytey:nabersiniz gacilar halki:teytey:
Geçmiş olsun fıstığım..:1hug: Dikkat et kendine..Limonlu çay iç bana çok iyi gelir.
:kedi: laptop olacağını düşündüm bian için kaydirigubbakcemile3 ozman başka çare yok enişteyi yollayacan kaydirigubbakcemile :gitme: :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile2 nerelerdesin sen Şeniz
hıımmm cokacimcoookcokacimcoookbugün iftara davetliydikde anca geldik geyüklüm:kedi:
He..yarın gece düzene girerik belkim:jeyyar:
:icecream: ben otel sahibiyim nan cekilin
Evet canım sen nasıl oldun nereyi okudun.
Ben branş değişecem.
Yeni mesleklere yelken acacam.kaydirigubbakcemile fotoğrafçılıkta okuyabilirim delikafadulden
He..yarın gece düzene girerik belkim:jeyyar:
:teytey:nabersiniz gacilar halki:teytey: