- 6 Şubat 2009
- 4.338
- 1
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #1.341
çok zor vermezler.
ahhhhhhhh bir verseler neler yapardım bir bilsen.
zemuszemus zemuszemus
tabi bencede krediyi harcamamak lazım.
başka zaman ihtiyaç olabilir.
ah işte bekarlık böyle birşey.
bende evde olsamda evdeki işlerim ayarlasam diye düşünüyorum
yemeğimi ütümü falan ortalığımı toparlasam.
mafoldumben mafoldumben
yok hayatım.
ben akşam gezemem çünkü akşam iftara misafirim var.eve gidip yemek hazırlamam lazım.
evi toparlamam lazım.
kızımla ilgilenmem lazım.
yani bu akşamda boşa gidicek
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
artık bakıcaz hafta sonuna hayatım.
yarın c.tesi ya canım. hafta sonu sayılır.
aslında gelenler yabancı değil.abimler ve annemler gelicek.
ama sonuçta iftara misafir olucak hayatım.
canım ezandan sonra uyandı ağlıyo salona kadar geldi...kaydirigubbakcemile bende mesaj yazdım ama göndermemişim:mymeka:oy kiyamam ya demek prensesim uyandi
saglik olsun be cicaaaam
he ya bende ugurladimdi sabah kocami isine ama benümkü yagusuklukaydirigubbakcemile3
insallah bugece görüsürüz canim benimopuyorumnanaktan
evet şekercim alıştım sayılırya .
çok zorlandığım söylenemez.
ramazanda tabi düzenimiz biraz bozuluyor ama genede idare ediyorum.
selam kızlar naber
hoşgeldiniz topiğe biz genelde gece oluyoz...
ne güzel gündüzde bizi bırakmayan arkadaşlarımız varkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
s1907 canım fatihin nerisindensin ya ben fatihi cok özlüyorum ben ikitellideyim canım buralar hiç fatih gibi değil ruhum sıkılıyo buradansenağlama:a015:
speedy-gonzalez canım senin yerine ben yatam uyuyam yerini tutmaz ama olsun :roflolpuyorumnanaktan
hoşbulduk canımMerhaba Canım Sende Hoşgeldin
Geceleri eve girince bilgisayarı açmamaya özen gösteriyorum beynim dönüyor çünkükafamçokkarıştı
Çok kötüsün yat yat aman dinlen sen mafoldumben
hoşbulduk canım
benim pc nadir kapanıyor ben pc öğretcem ben yokken takıl dicem boşuna acık durmasın madem dimi :roflol::roflol:
yok anam ne yatması elimi mausenin üstünde görünce cıldıran kızım vardelikafadulden kaydirigubbakcemile
hep onla ilgelinicem şimdi cizgi film izliyoda anca yazıyorum hihoyyyt
zaten 5de yattım 7:30 kalkım daha uyumadım kendi uyuya zilli beni uyutmuyo hanfendi...Yaaa kızına aferimmm Şeniz
Yatırmasın seni :roflol::roflol:
Çocuklar hep ilgi tam ilgi istiyor yawgamyoncuiremsu
zaten 5de yattım 7:30 kalkım daha uyumadım kendi uyuya zilli beni uyutmuyo hanfendi...
evet ilgi istiyor ben dışarı pek cıkatmıyorumda sadece parka götürüyorum evde tek beni görüyo dışarı cıkarsak dışarıdaki cocuklarla oynamak istiyor sonra düşüp yaralanıyorsenağlamasenağlama benle evde cok oynuyor bende onla beraberoynarım valla cok eğlenceli oluyor..
mesela bebek aldık ona nerdeyse boyunda bebek altını değiştirip bez bağlıyoruz ama kendi hala bez kullanıyor:roflol::roflol:
Maşallah Kaç yıllık evlisin de
Benim annemde Çalışıyor mesela akşam kadın nasıl yapıyor ise
Şipşak iftara yemekleri hazırlıyor şaşırıyorum
selam kızlar naber
hoşgeldiniz topiğe biz genelde gece oluyoz...
ne güzel gündüzde bizi bırakmayan arkadaşlarımız varkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
s1907 canım fatihin nerisindensin ya ben fatihi cok özlüyorum ben ikitellideyim canım buralar hiç fatih gibi değil ruhum sıkılıyo buradansenağlama:a015:
speedy-gonzalez canım senin yerine ben yatam uyuyam yerini tutmaz ama olsun :roflolpuyorumnanaktan