Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
cizlak akitma krep hic farketmez severim kendülerini bagada yer varmi aceb hülyam

Gel fıstığım hepinizi doyururum evelallah..
Diloom eşim askerdeyken çookk sabahladık Zeki Kayahan Coşkun eşliğinde..Hani bir de gruplara bazı aktiviteler falan verir..Ne gülerdik ya..Bir ara dinleyim ben onu..

Gidenler Allahaısmarladık..Ben de yavaştan toz olacağım..
Gününüz güzel geçsin, dualarımız kabul olsun inşaallah..Ağabeyim için bolca dua edin, ihtiyacımız var duaya....Sebebini sonra yazarım..Sağlığına kavuşsun diye dua edin ne olur..

Öpüyorum hepinizi, hoşçakalın..:1hug:

Diloom eşim askerdeyken çookk sabahladık Zeki Kayahan Coşkun eşliğinde..Hani bir de gruplara bazı aktiviteler falan verir..Ne gülerdik ya..Bir ara dinleyim ben onu..

Gününüz güzel geçsin, dualarımız kabul olsun inşaallah..Ağabeyim için bolca dua edin, ihtiyacımız var duaya....Sebebini sonra yazarım..Sağlığına kavuşsun diye dua edin ne olur..

:gitme: Dualarım abin ve seninle ablacığım :Saruboceq:
Sana da iyi uykular.mirmirmirmir
Yarın gece görüşmek üzere :jeyyar: delikafadulden

hülya ederiz özellikle sabah ezanında edile duaların kabul edildiğine inanırım söz ben bu sabah ederim canım sorun neyse umarım hemen yoluna girer hersey düzelir bende 3 bucukta sıvısacagı sahur hazırlayacagım sevgili kocama

:Saruboceq:dualarim sizinle hülyam rabbim acil sifalar versin insallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktaniyi uykular ciccammmmmmmmopuyorumnanaktan

bacılar çok memnun oldum tekrardan çok sevdim yuvanızısırnaşık şey
ben yemek yemeğe gidiyim acıktım alıştım bu saatte yemeğe heralde çok öptüm sizleri geldiğimde burda olursanız devam ederiz HAYIRLI SAHURLAR

Beyninde tümör vardı..ilk gün ameliyattan çıkınca iyiydi,sonra kemiklerine kan birikmiş, tekrar girdi ameliyata..Gece bir daha..Bir günde 3 defa ameliyat oldu..
Gözleri çok net görmüyordu yıllardır ilerlemişti, meğer tümördenmiş..Allah'tan tümör iyi huylu çıktı..Şimdi radyoterapi görüyor ve ayet sakin olması lazım..ıki oğlan çocuğu var, evi çok gürültülü..Eşini anlatsam sayfalar yetmez..Ömrümde bu kadar terbiyesiz bir kadın görmedim..Çok küfür ediyor, hiç duymadığım paketi açılmamış küfürler..Ailece şok olduk kadının bu hallerine..Ağabeyimi çok üzüyor..Anlatsam sayfalar yetmez..Gözü görmediği için bu durumdan faydalanıyor..Şu anda gözleri tam açılmadı..Zaman diyorlar..O da bunu kullanıyor işte..
..
Lütfen gözleri açılsın diye dua edin,sağlığına kavuşsun bir an önce..Allah razı olsun diyorum şimdiden..
Ha dipnot olsun kızlar,eften püften şeyler için eşinizi, ailenizi kimseyi üzmeyin ben bu olaydan sonra küçük şeyleri takmıyorum daha mutluyum..
Hayırlı sabahlar hepimize..

bacılar çok memnun oldum tekrardan çok sevdim yuvanızısırnaşık şey
ben yemek yemeğe gidiyim acıktım alıştım bu saatte yemeğe heralde çok öptüm sizleri geldiğimde burda olursanız devam ederiz HAYIRLI SAHURLAR

yuvanizi deelyuvamizi yazacan bundan sonra
affiyet bal seker olsun balim
sanada hayirli sahurlar
opuyorumnanaktanherzaman beklerizopuyorumnanaktan

iklimcim afiyet olsun canım sana biz sahurdan sonrada burdayız topiği kapatmadan gitmiyoruz ısıklar kapanana kadar burdayız

Beyninde tümör vardı..ilk gün ameliyattan çıkınca iyiydi,sonra kemiklerine kan birikmiş, tekrar girdi ameliyata..Gece bir daha..Bir günde 3 defa ameliyat oldu..
Gözleri çok net görmüyordu yıllardır ilerlemişti, meğer tümördenmiş..Allah'tan tümör iyi huylu çıktı..Şimdi radyoterapi görüyor ve ayet sakin olması lazım..İki oğlan çocuğu var, evi çok gürültülü..Eşini anlatsam sayfalar yetmez..Ömrümde bu kadar terbiyesiz bir kadın görmedim..Çok küfür ediyor, hiç duymadığım paketi açılmamış küfürler..Ailece şok olduk kadının bu hallerine..Ağabeyimi çok üzüyor..Anlatsam sayfalar yetmez..Gözü görmediği için bu durumdan faydalanıyor..Şu anda gözleri tam açılmadı..Zaman diyorlar..O da bunu kullanıyor işte..
..
Lütfen gözleri açılsın diye dua edin,sağlığına kavuşsun bir an önce..Allah razı olsun diyorum şimdiden..
Ha dipnot olsun kızlar,eften püften şeyler için eşinizi, ailenizi kimseyi üzmeyin ben bu olaydan sonra küçük şeyleri takmıyorum daha mutluyum..

:teselli::teselli::teselli:
:gitme:cok cok üzüldüm inan ne yazicagimida bilemiyorum:gitme:
allahim tez vakitte sagligina kavusdursun insallah
dualarim sizinle hülyam
rabbim kabul eder insallah
esinede gelince abinin allah islah etsin akil fikir versin
kusuruma bakma nolur onun icin böyle yazdigimdan
insan evlenirken sadece iyi gün icin diil kötü gün icinde yemin ediyo söz veriyo
bol bol dua edicem
insallah iyi haberlerini aliriz senden canim
ara ara rapor ver olurmu
:teselli::1hug::teselli:

hülya ne denir ki bu duruma abin iyilesir ona eminim ama bence allah birdaha abini o kadının eline düşürmesin ,muhtac etmesin diye dua etsek daha yerinde olur

Gözleri çok net görmüyordu yıllardır ilerlemişti, meğer tümördenmiş..Allah'tan tümör iyi huylu çıktı..Şimdi radyoterapi görüyor ve ayet sakin olması lazım..İki oğlan çocuğu var, evi çok gürültülü..Eşini anlatsam sayfalar yetmez..Ömrümde bu kadar terbiyesiz bir kadın görmedim..Çok küfür ediyor, hiç duymadığım paketi açılmamış küfürler..Ailece şok olduk kadının bu hallerine..Ağabeyimi çok üzüyor..Anlatsam sayfalar yetmez..Gözü görmediği için bu durumdan faydalanıyor..Şu anda gözleri tam açılmadı..Zaman diyorlar..O da bunu kullanıyor işte..
..

Allah sabırlar versin ablam.
Duamızı esirgemeyiz.
Allahım kabul etsin dualarımızı.:Saruboceq:
Acil şifalar versin ağabeyine :Saruboceq:
:gitme: Tez zamanda sağlığğına kavuşur inşallah.
Eşine de Allah merhamet ihsan eylesin :eek:klava:

annem hep der ki !!!
ben tabi bebek için sürekli dua ederim annem hep uyarır bak tamam allahtan vermesini iste ama de ki bana merhametli vicdanı olan saglıklı bir evlat ver diye dua et
bencede insanda merhamet olacak bu cok önemli o yoksa o insandan asla hayır beklemeyeceksin

annem hep der ki !!!
ben tabi bebek için sürekli dua ederim annem hep uyarır bak tamam allahtan vermesini iste ama de ki bana merhametli vicdanı olan saglıklı bir evlat ver diye dua et
bencede insanda merhamet olacak bu cok önemli o yoksa o insandan asla hayır beklemeyeceksin

vereliniortak kesinlikle...
İnsanda Allah korkusu olsa zaten böyle davranmaz.:umursamaz:

X