- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #1.101
esim dün anneme diyo sükür tuana bana cekmemis ben ana okulunda annemin etegini brakmazdim diyekaydirigubbakcemile3
bende güldüm ahanda böle:roflol:
annemde iyiki ikinizede cekmemis bizimki farkli diildi aglardi aylarca yaninda kaldim demezmi havam söndü böle oldum:1shok:akannehir:bbo:
tabüü bu gece kahveler benden
buyrun kızlar hepinize benden nescayfe kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun bal şeker olsun.
yaniii :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden
İnci msn veriyim ben sana lo,, gerçi hep kapalıyım ama olun arada buraya yazamadığımı yazarım:jeyyar:
:sm_confused: alırken böyle kötü huyları yoktu büyüyünce cıktı demek
kaydirigubbakcemile3 kuzucum seni beğenen beğenmiş boşver yahu dicem emme olmaz biz bayanlar güzel ve bakımlı olmak zorundayız sanırım.kaydirigubbakcemile5acilen zayıflamam gerekiyor cok fena stres yapmısım cektim fotomu koydum buzdolabının üstüne
her yanından gecerken tüüüüüüü deyip tükürüyorum sen bu hale gelecek kadınmıydın diyorum
yaff ben kendimi cok asagılamaya basladım :roflol:
:roflol::roflol:esim dün anneme diyo sükür tuana bana cekmemis ben ana okulunda annemin etegini brakmazdim diyekaydirigubbakcemile3
bende güldüm ahanda böle:roflol:
annemde iyiki ikinizede cekmemis bizimki farkli diildi aglardi aylarca yaninda kaldim demezmi havam söndü böle oldum:1shok:akannehir:bbo:
kocama dedim ki yarın ayın kacı ya baktı telefonuna dedi 11 i hee dedi az kaldı ramazan ya bitti sayılır dedi :1rolleyes: ne romantik kocam varmıs kendimi takdirrrrrrrrr ettim erkekler dünyasının gözünü cıkarmısım
:jeyyar: :jeyyar: avını izleyen aslan gibim pusudayım o kadar sevinme :jeyyar:
dadlum ama sende hec yardım edminki arkadas arkadasın seyiymiş diolarda hep yalanmı diolar cok aip :kedi:
kocama dedim ki yarın ayın kacı ya baktı telefonuna dedi 11 i hee dedi az kaldı ramazan ya bitti sayılır dedi :1rolleyes: ne romantik kocam varmıs kendimi takdirrrrrrrrr ettim erkekler dünyasının gözünü cıkarmısım
He, azcık daha büyüsün cami avlusuna bırakacam ben.:sm_confused: alırken böyle kötü huyları yoktu büyüyünce cıktı demek
Oyy,,,hoşgeldin şekerin, özlettin kendini:jeyyar::jeyyar: :jeyyar: avını izleyen aslan gibim pusudayım o kadar sevinme :jeyyar:
[/B]
evet incitanem evet yarın ama gitti yattı kesin unuttu :çok üzgünüm:
İnci msn veriyim ben sana lo,, gerçi hep kapalıyım ama olun arada buraya yazamadığımı yazarım:jeyyar:
:roflol::roflol: bu anneler hep böyle zaten hheheee
gızlar gızlar gelem mi yanağızdan öpemmi :jeyyar:
ben hebsini senden onje halletim bilem derdine yan delikafadulden