Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

:nazar: benim koca unuttu yıldönümünü kesin yarın ama tık yok

ayy ne kötü olur valla benimkide unutmuştu bende güya çaktırmıyorum ama bi yandan da hissettirmeye çalışıyorum suratım on karış noldu diye soruyo bende dedim gece 24 te söylerim yani iş işten geçmiş olcek elime koz geçecek istediğim gibi bağırıp çağıracam sonrada istediğimi yaptıracam ama sonra anladı tabi bizim yıl dönümü olduğunu hadi biyerlere gidelim dedi gittik bi yemek yedik geldik pehhh:sinifsinif:

:jeyyar: ben iri kemikliyim hülya ama nasıl saklanacagım heryerden görünürüm yaa off
He..şimdik şöyle yapalım, dişini sürmeyle boyayalım, kafana yarısı yırtık bi yazma, kalemle de azcık çil falan..O zaman bakmazlar..

oh oh neler kaynatıyosunuz
kızlar uyumaya gidicem şöyle bir uğrayım dedim
Hoşgeldin, güle güle canım
kaydirigubbakcemile3
en iyisi ben masraftan kacınmadan hem celik hem asma kilitlisini alayım :jeyyar:

Süper fikir:lepi:

He bu arada belki eşin süpriz yapar belli olmaz, biz arkadaşımın eşine sürpriz yaptık, yazık oda herkes unuttu sanmış, herşeyi ayarladık, pastadan en çok istediği çocukluk hayali oyuncak kumandalı arabaya kadar aldık, o gün çaya bizdelerdi..Neyse eşi erken geldi, erkekler yemeğe davetliydi hanımlar bizde..Neyse..eışıkları öndürdük yaktık pastanın maytabını..Kapıda sürpriz yaptık..Eşine diyo ki, 'Ya unuttun sandım, yatarken diycektim.' Sadece ben biliyordum sanıyordum diyo...Valla çok sevinmişti..Belki öyle birşey yapar.

opuyorumnanaktan bende 2.hemserimi buldum koca topikte birde nilsu var arada gidip edirne topiğine yazıyorum ama tık yok beni sefmediler mi acaba mirmirmirmir

X