E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
:kedi:
Sen böyle diyince sevgilime gecenlerde bi alt dudak ver bakıyım dedim :1shok: akannehir
Ama ben elimle mıncılamak için dedim.
Oda koptu gülmekten :kedi: akannehir
Aklıma o geldi bi anda duygulandım :gitme:
Özledim ya :gitme:
uhhhhhhhh maşallahhhhhh allah nazarlardan saklasın cicom annesiiiine bak kızını al gibi olmus bak hele sunnaraaaaaa yerimseniben
maasallah anali kizli pek güzelsiniz..
Maşallah funda gacısı kızında sen gibi pek gözel opuyorumnanaktansende tam bir afet olmuşsun hani ))
:kedi:saolasin cicaam:kedi:
kendimi koyarken eklemeyi unutmusum mokunu elledigim kare:roflol:tam elimin oldugu yerdeydide:roflol:
tabiki dadlum oyna oyna cocukların aklı zekası buyuklerden parlak ve açıktır vardır onun bi bildiği kesin ona niyet yabmıştır kaydirigubbakcemile3
yaaa ben ewlenmek istiomm mafoldumben
kaydirigubbakcemile2 hoşbuldum hosbuldum biraz erkenmi geldim nee
sohbet cok güzeldi,bende kaciyorum artik,hepinize iyigeceler öpüldünüz teker teker.
yaaa ben ewlenmek istiomm mafoldumben
:kedi:
Sen böyle diyince sevgilime gecenlerde bi alt dudak ver bakıyım dedim :1shok: akannehir
Ama ben elimle mıncılamak için dedim.
Oda koptu gülmekten :kedi: akannehir
Aklıma o geldi bi anda duygulandım :gitme:
Özledim ya :gitme:
heee bende şey sandımdı :kedi:
kaydirigubbakcemile3
naz yapmıyorum yorgunum ya bugün daha yeni oturabildim ben bu kadınlıktan istifamı vereceğim sabah bıktım valla ya hep ayaktayım kahrolsun ev işleri benneyaptımki
sohbet cok güzeldi,bende kaciyorum artik,hepinize iyigeceler öpüldünüz teker teker.
:mymeka: aklın başka seye calışmadı maşallah akannehirkaydirigubbakcemile3
Al işte gecenin özeti :1ninca:Bu kadar jeyaarlık yaparsınız sonuç bu olur kaydirigubbakcemile3
kızıştınmı la akannehir
bole ulu ortada belli edilmeski akannehir