Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

:roflol::roflol::roflol:
:jeyyar:pek korkak gördüm seni:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:

evet korktum ama napim karı korkulmıcak gibi değilki darbeli matkap gibi gezio ortalıkta :roflol:

sende hiç sahiplenme şugarını :mymeka:
işine gelmeyen yerde sarhoş ayana yatıo anlatmım ben en iisi incim bizim anasayfalarımıza bak gorursun olanları :jeyyar:

sus la ne çaktırıon :1ninca:

tabi elde ettin ya kirli bi mendil gibi at kenara :ruju dağılmış ve topuğu kırılmış ayakkabısıyla sokaklarda yürüyen simili: :roflol:

evet korktum ama napim karı korkulmıcak gibi değilki darbeli matkap gibi gezio ortalıkta :roflol:

tabi elde ettin ya kirli bi mendil gibi at kenara :ruju dağılmış ve topuğu kırılmış ayakkabısıyla sokaklarda yürüyen simili: :roflol:

:ruju dağılmış ve topuğu kırılmış ayakkabısıyla sokaklarda yürüyen simili:

fena hırpalamısım :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:

:mymeka:kendi isteginle teslim ol sahip cikmadin diye hesap sor:mymeka:

:roflol:buarada uzun metrajli smiline bayildimmmmm:roflol:

nöliyy burdaaa :sm_confused:

düşen sugara bi tekmede incikten haaa:mymeka:
senin kızın büyüyecek kk üyesi olecek ve benim ellerime düşecek şakkıdı :roflol:

kraliçee artık istemiosun beni biliorum alacağını aldın ve bıraktın artık ellerin kadınıyım:sinifsinif:

senin kızın büyüyecek kk üyesi olecek ve benim ellerime düşecek şakkıdı :roflol:

kraliçee artık istemiosun beni biliorum alacağını aldın ve bıraktın artık ellerin kadınıyım:sinifsinif:

yok daha bi seferde olmas siftak yabdık hefesimi alım iicene porsutuyum ole işim bitjek senle hala taş gibisin porsutmeden bırakmam :1closedeyes: :jeyyar:

kizim büyüyüp kk üyesi olana kadar
sen elinde baston
agzinda takma dis
gözlerinde gözlük
:roflol:masal okursun kizima anca dizinde oturtup:roflol:

yok daha bi seferde olmas siftak yabdık hefesimi alım iicene porsutuyum ole işim bitjek senle hala taş gibisin porsutmeden bırakmam :1closedeyes: :jeyyar:

hayır hayıııııııııııııırrrrrr :elleriylen fücudunu kapatan simili: :roflol:

kizim büyüyüp kk üyesi olana kadar
sen elinde baston
agzinda takma dis
gözlerinde gözlük
:roflol:masal okursun kizima anca dizinde oturtup:roflol:

kkda eleman yetiştirmem lazım CADIARZU kaydirigubbakcemile3

X