Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

saka bir yana
hayirli yolculuklar
saglicakla gidin gelin insallah canimopuyorumnanaktan

saol bebişim opuyorumnanaktan

hepiniz sagolun kızlar hayde ben kaçtım hebucunuzu kocaan optum ben yokken yolmayın birbirinizi kaydirigubbakcemile

bn gelince tek tek yolarım hebucunuzu opuyorumnanaktan

hulya o çelik dnu bi yıka ben yokken hazır koktu beeee :sinifsinif:

:roflol:

valla gidersek zaten çocuksuz gidicez biz orası belli artıkınmafoldumben

öyle deme balim benim
allahin izniyle meleginn ummadigin anda konar göbisine
ümidini yitirme nolur
benim tuana 3yil hap kullandikdan 5ay sonra oldu
simdi ise ikinciye ugrasiyoruz 3.cü aydan beri gelmeye niyeti yok daha halbuki tuananin dogumundan bu yana esim korundu daha cabuk olur saniyodum
nasip kismet
yalnis anlasilmak istemem
ne nispet gibi algilansin
skür saglikli bir evladim var
sizler icinde herzaman duaciyim

bu yazdığnı kaydettim :kahve:

bigün çok yükselecem kkda yılın gacısı seçilecem, beni tebrik etmeye geldiğinde bu yazdığını hatırlatıcam sana, we sonra dicemkiii : kahyaaa at bu surwiworu safariye :nazar:

:roflol:

sositososito Yaşasın geyikler, aslanlar..Aslan demişken o aslanın ağzındaki de ne öyle..Aman Allah'ım...Neç....Neç...Neç...Mi? Mi...Acaba? Sarı saçlarından tanıdım koşun kızlarrrrrrrdelikafadulden

Deli misin?:mymeka: Anılarımızın kokusunu silmek istiyorsun ha...Hain Domdom!:mymeka:
:roflol: :roflol: dmm yıkamaben seni kokarca halinlede sefom opuyorumnanaktan
kralice hangi hastanede ameliyat olacak kocan kıs

kdıkoyde dadlum ozel çagıner hastanesi ..

bu kes gittim yolcudur abbas baglasanız durmazzz hayden cioooooooooooo mıncırdım hebunuzu opuyorumnanaktan

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek::eek: :eek:

öyle deme balim benim
allahin izniyle meleginn ummadigin anda konar göbisine
ümidini yitirme nolur
benim tuana 3yil hap kullandikdan 5ay sonra oldu
simdi ise ikinciye ugrasiyoruz 3.cü aydan beri gelmeye niyeti yok daha halbuki tuananin dogumundan bu yana esim korundu daha cabuk olur saniyodum
nasip kismet
yalnis anlasilmak istemem
ne nispet gibi algilansin
skür saglikli bir evladim var
sizler icinde herzaman duaciyim

allah bağışlasın yok estafurullah canım demek sende tesaviyle oldun..inşallah ikinciyede kavusursun zamanı gelmiş kız büyümüş hayırlısı bitanem..
hayırlısı benim 3 bitti 4 girdik tık yok ama bigün olucak inşallah napalımm allah büyüktürr:sinifsinif:

sositososito Yaşasın geyikler, aslanlar..Aslan demişken o aslanın ağzındaki de ne öyle..Aman Allah'ım...Neç....Neç...Neç...Mi? Mi...Acaba? Sarı saçlarından tanıdım koşun kızlarrrrrrrdelikafadulden

aslanlar yidimi beni :gitme:
hayırrrr ben yenilmez olmalıyımmm :1shok: delikafadulden

Neçmi ve kraliçe eğer hemen radyoya gelmezseniz bir daha radyo falan açmıyorum:umursamaz:

gelem radyoya okeyto:1ninca:

:roflol: :roflol: dmm yıkamaben seni kokarca halinlede sefom opuyorumnanaktan

kdıkoyde dadlum ozel çagıner hastanesi ..

bu kes gittim yolcudur abbas baglasanız durmazzz hayden cioooooooooooo mıncırdım hebunuzu opuyorumnanaktan

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek::eek: :eek:

opuyorumnanaktanhayirli yolculuklar özle bizi annacigimopuyorumnanaktan

allah bağışlasın yok estafurullah canım demek sende tesaviyle oldun..inşallah ikinciyede kavusursun zamanı gelmiş kız büyümüş hayırlısı bitanem..
hayırlısı benim 3 bitti 4 girdik tık yok ama bigün olucak inşallah napalımm allah büyüktürr:sinifsinif:

yok canim hap derken
korunma hapi kullanmisdim
ikinci cabuk olur dedim
ama en iyisini rabbim bilir
ama ben kalpten inaniyorum ki
hepinizde gelicegin anne adayisiniz ve meleginiz gelicek:Saruboceq:

X