Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

diolm ya nickin değiştiğinden beri hep karıştırıyom seni valla özür:gitme::kedi:
eskiden sen serap ben az laflamazdık geceleri..:gitme: şimdi hemşire yazısını görünce hatrladım:gitme:
kaydirigubbakcemile3 dilevinxx di cnm nickim.
Bu nickin isim annesi çilek kaydirigubbakcemile3
İsmimle alakası bile yok :hulya:
ya yeni bi üye hiç mesajı yok daha bana özel mesaj atmış evliyim yeni üyeyim biraz dertleşelimmi. bakmış cvp yok bide profilime yazmış. tabi ben cvp yazmadım işkillendim.
sizede yazmışmı.

Bu aralar öyle birileri fazla çıktı.
Dİkkat etkaydirigubbakcemile5

cevaplama bence cnm gecende bi arkadaşa eşimden yeni ayrıldım msnde görüşelim mi diye özel mesaj atmış birisi o da yeni üyeymiş

tmmy yazma bişi canım...bnde hiç güvenemiyorum valla..

delimidir nedir yaw. yok yazmam zaten daha hiç mesajı yok. dertleşecek benle:) bir derdim vara yazsaydı keşke:)

Benimde anlamadığım.
Foruma üye olur olmaz hemen arkadaşlık teklifi gönderen mesaj yazanlar.
Daha bi konuda bir yorumu bile olmadan profile tanışalım mı diye mesaj atıyolar.
Valla iyi niyetli bile olsalar ben güvenmiyorum.
:sinifsinif:

evet yaaa onlara bende hiç güvenmiyorum. erkekmidir nedirler.

50milyondan basliyanlar
citirlar icindir bense balina kategorisine giriyom anamkaydirigubbakcemile3
ah ah zamaninda manken gibiyken acimiyodum ne yalan söyliim simdi ne bulsam raziyimkaydirigubbakcemile3

ooooooo çok güzel olmuşsun incim. saç makyaj elbise süper olmuş.
düğün fotolarınıda ekle haa merak ederiz biz şimdihihoyyyt

:kedi::kedi::kedi:
cimcimem sende beni mest ettin saolasin gülüm
insallah eklemek nasip olur canim benim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

vereliniortak

hiç tanımadıgın birine niye arkadaşlık teklifi gönderirler ki sanki arkadaşı çok olana madalya takıyorlar :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…