- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #2.561
estağpitipiti :hulya:
kötükedihüso
nuri alçoyla banu alkanı mix yapıp bu karıya yüklemişler benden sölemesi
:roflol:demek remixini yapmislar:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kötükedihüso
kötükedihüso
denemesi bedava cicom sendenmi saklıcam köpen olsun :jeyyar:
acı ama gercek :gitme:
ben nuriyle banunun veletleriyim sengözlerimebaksanab
Sende bana zeka testi yapıyon galiba kaydirigubbakcemile3
Zor anladım ne dediğini :)
Heee tamam çıkarım çatıya vereliniortak
sabah 11 de komsum gelecekti nasıl uyanacagım looo ben 11 de o saatte hava nasıldır hiç bilemedim ki aydınlık olur değilmi delikafadulden ne zamandır 2 den önce uyanamadıgım için o saatleri yasamadım
sabah 11 de komsum gelecekti nasıl uyanacagım looo ben 11 de o saatte hava nasıldır hiç bilemedim ki aydınlık olur değilmi delikafadulden ne zamandır 2 den önce uyanamadıgım için o saatleri yasamadım
klafyemdesorun var basen basıyo basen basmıo zaten intahar etmek uzreim bu yusden yaram basma :gitme:
yok ole bedeve :ecrin_bebek: millet msn de konture soyunuodu bi ara modaydı ben geriden takip etsemde senin içun yabcem ilkim ol incim :jeyyar::jeyyar:ramazanin bitmesine az kaldi sonra gövde sov yapta görek:jeyyar:
kazara olmusum ben ... yırtık şeyden dolayı kaçıvermişim ole:roflol:hangi ara yapmislar seni ya:roflol:
kraliçem kac kilo cekersun da
diloş beni kaldır bebem heee
Oyyyy :teselli:
tamam iki kere okuyunca anlaşılıyo sorun yok kaydirigubbakcemile3
yok ole bedeve :ecrin_bebek: millet msn de konture soyunuodu bi ara modaydı ben geriden takip etsemde senin içun yabcem ilkim ol incim :jeyyar:
kazara olmusum ben ... yırtık şeyden dolayı kaçıvermişim ole
nediyin serinim vala açken 58.700 tokken 59.900 gibi çekom cokacimcoook