Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

off sorma benim 1.5 yaşındaki oğlum çok saldırgan ve ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız herkese vuruyor elindekileri fırlatıyor önüne geçemiyoruz ne yapsak dinlemiyor bizi aşırı hareketli iki saniye durmuyor yerinde çok hareketli olduğu için enerjisini bu şekilde dışa vuruyormuş zamanla geçer diyorlar ama bilmiyorum geçermi.

Tatlım 1,5 yaş erkek çocuğunda normal bu..Yani çoğu öyle oluyor diye duydum, gördüm bizzat..Geçer inşaallah üzme kendini.:1hug:

hülyacım cok gecmiş olsun :teselli: dikkat et bacım bende düşmüştüm heryerim mosmor olmustu banyoda düşmek gercekten tehlikeli

3 gündür diet listelerine bakıyorum saglıklı zayıflamak için kendime uygun liste bulamadım nolcak benim bu halim fena taktım valla

Tatlım 1,5 yaş erkek çocuğunda normal bu..Yani çoğu öyle oluyor diye duydum, gördüm bizzat..Geçer inşaallah üzme kendini.:1hug:

inşallah düzelir yoksa kendimi eve haps edicem hiç bir yerde huzur vermiyo herkes şikayetçi çok üzülüyorum utanıyorum sanki ben yetiştirmişin gibi öyle hissettiriyorlar off.:çok üzgünüm:

hülyacım cok gecmiş olsun :teselli: dikkat et bacım bende düşmüştüm heryerim mosmor olmustu banyoda düşmek gercekten tehlikeli
He şekerim korktum ama iyiyim şimdi
3 gündür diet listelerine bakıyorum saglıklı zayıflamak için kendime uygun liste bulamadım nolcak benim bu halim fena taktım valla
La boşver yav zayıflayıp napacan
inşallah düzelir yoksa kendimi eve haps edicem hiç bir yerde huzur vermiyo herkes şikayetçi çok üzülüyorum utanıyorum sanki ben yetiştirmişin gibi öyle hissettiriyorlar off.:çok üzgünüm:

İnşaallah canım sıkma kendini

Ya bennnn bende gelebılıymıyımmmmmm akannehir

Ne kadınım akannehir

Ne eşim akannehir

Ne de anneyımmmm akannehir

Benıde alın ayanızaaaaaa :jeyyar:

Aranızdan secıp begeneyım bende sızı alıyımm belkı kısmetım acılır şakkıdı

Bende topık acayımmmmm irkeğim eşim babayım dıyeeeee buyrunnnnnnnnn

öle deme hülya bacım şişmanlamaktan yeni gardrop yapmam gerekecek sürekli esofmanla geziyorum pantalonlarım olmuyor :1no2:

Gelllll ne olursannn ol gelllll
Radyoda Sagopa çalıyorum gelsene:)))
Serin gelsene radyoya::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…