Kadn olmanın iyi yönlerini biliyormuydunuz???

Ömrünüzün 2 bin 600 saatini tıraş olarak harcamıyorsunuz.
Evet daha daha fazlasını ağda yaparak harcıyoruz.Kadın olmak her zaman dezavantajdır heeer zaman.

Allah kismet etsin annelik herseye bedeldir eminim.

Ama kadin olmak zor bence. Trasi yok agdasi var. Adet donemi var. Vajinal rahatsizliklari var. Kadin Hastaliklari diye bolum var. Kadinlarin derdi cok allah dert vermesin. Verecekse devasiyla versin. Yine de rabbime sukur.

Baba olmayı tercih ederdim,ağrısız,sızısız ve beş dakkada

Son düzenleme:
Erkeklerin üzerinde de toplum baskısı çok fazla yok. O da burada saydığınız bütün maddelere bedel ne yazıkki

2. Birden fazla uyarılma noktasına sahipsiniz.

Türkçeyi nereye çekersen .. hayat bana güzel

ne kadar iğrenç bir başlık=)
"aslında" kadın olmanın birçok avantajı varmış=)))) lütfettiniz=) kendiniz bu kadar aşağıda ve edilgen görmekten kurtulmayı deneseniz... biliyorum, sürekli hastalıklı düşüncelerin kafamıza empoze edildiği bir kültürde büyümüş olmanın etkilerinden kurtulmak zor ama denemek zorundasınız.
alelade görünen minicik görünen cümlelerinizin, toplumun kadına ve dolayısıyla kadınlar olarak sizin kendinize bakış açınızı nasıl sembolize ettiğinin farkına varmak ve bunun ortağı olmayı artık bırakmak zorundasınız.

2. Birden fazla uyarılma noktasına sahipsiniz.

Türkçeyi nereye çekersen .. hayat bana güzel

cinsel uyarımlardan bahsetmiş. bir yere çekmenize gerek yok. kadının aldığı cinsel haz, kadın orgazmı... bunlar bilinen en kuvvetli ve efektif biyolojik hazlardır bu dünyadaki. erkeğin cinsellikten aldığı zevkin kalitesini ve gücünü kadınınkiyle kıyaslamamız gerekirse şöyle bir oran çıkar.
erkek: 0,0000000000000000000000000000001
kadın: 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000

cinsiyetimle hep çok barışık olmuşumdur Allah beni kadın olarak yarattığı için binlerce kez şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…