Kadky Acbadem Hastanesi'ni Deneyen Var M?

nestle76

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.041
20
arkadaşlar,

kadıköy acıbadem hastanesinde ilk tüp denememi yapıyorum..yarın yumurta toplama işlemim var...aranızda bu hastane de tedavi gören var mı? doktorum doç.dr.cem demirel.paylaşırsanız sevinirim....

canım inş hayırlısıyla bebeğine kavuşursun.. ben de kendime iyi br dok arayışı içersindeyim ama hiç bir fikrim yok ama kadıköy acıbadem hastanesini duyuyorum tavsiye edebileceğiniz dok varmı adı ayrıca ssk geçerlimidir ücretleri çokmu pahalı... umarım sorularımla canınızı sıkmamışımdır

canım Inş Hayırlısıyla Bebeğine Kavuşursun.. Ben De Kendime Iyi Br Dok Arayışı Içersindeyim Ama Hiç Bir Fikrim Yok Ama Kadıköy Acıbadem Hastanesini Duyuyorum Tavsiye Edebileceğiniz Dok Varmı Adı Ayrıca Ssk Geçerlimidir ücretleri çokmu Pahalı... Umarım Sorularımla Canınızı Sıkmamışımdır

Benim Doktorum Doçdr.cem Demirel...acibadem Tüp Bebek Merkezindeyim..ssk Anlaşmalari Var..sanirim Ssklilar Için 2300 Ytl Olacakti...ilaçlarinda %20 Sini ödüyorsunuz Eğer Raporunuz Varsa...telefonu 0216 544 40 00..randevu Alup Görüşebilirsiniz...hayirlisi Olur Inşallah...

canım hakkında hayırlısı olur inşallah....rabbim sana bu yolda güç ve sabır versin...gerçektende zor bir süreç...inşallah senin emeklerine değer...

iki micro denemem oldu kadıköy acıbadem de-ilki biyokimyasal sonuçlandı-ikinci denememde ikizlerime kavuştum...dr. cem demirel memnunum tüm hizmetlerden....

bende ilk tüp bebek denememi acıbadem cem demirel tarafından yaptırıldım çok iyi bi doktor insanlığı pozitifliği ve tecrübesi olağanüstü bence canım çok şanslısın benim ilk denemde tuttu hayırlı olsun ...

X