Ceza alır mı ki,pek sanmıyorum amaAdalet yerini bulmuş mu denir ne denir bilemedim.
Yeni üye olmuşsunuz, az önce de Kadir Şeker’in aklanmasının yanlışlığıyla ilgili konu açmışsınız. Hayırdır kimin reklamını yapıyorsunuz? Kadir Şeker kadına kalkan ellerin cezasını vermiştir. Ona kaldı mı kalmadı mı tartışılır ama ülkemizdeki hukuk sisteminin de bu tarz açıklara yer verdiği belli.Bakın görün. Kadir Şeker kiralık katil. Cinayet sebebi de uyuşturucu. Özgür Duran'ın 19 sabıkası yok, bunlar boş geyikler. Kadir Şeker kadın filan kurtarmadı ortada kadına şiddet yok. Çok büyük bir vebal altındasınız Kadir Şeker'i savunanlar.
Nasıl bu kadar emin oldunuz.?Bakın görün. Kadir Şeker kiralık katil. Cinayet sebebi de uyuşturucu. Özgür Duran'ın 19 sabıkası yok, bunlar boş geyikler. Kadir Şeker kadın filan kurtarmadı ortada kadına şiddet yok. Çok büyük bir vebal altındasınız Kadir Şeker'i savunanlar.
Toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemini vugulamak isteyip, vurgulayamamışsınız. Düşünceleri olayları değil, olguları şekillendirerek değiştirebiliriz. Örneklere takılmak detaylarda boğulmaktır. Neticeyi tartışmak/yorumlamak çözüm getirmez. Çözüm cinsiyet rolleri yüklemeden alışkanlıklar geliştirmek. Henüz insanlara bebekken öğrettiklerimizin cinsiyetsiz olması.
İnanılmaz bencil yorumlar atıyorsunuz. Kadına el kalksa (ki böyle birşey yok) dahi kimse kalbine bıçak saplanarak öldürülmeyi hak etmez. Kadir Şeker bıçak çekerek en büyük hatayı yapmıştır, ben kimsenin reklamını yapmıyorum ancak sizin ne yapmaya çalıştığınızı az çok biliyorum. Gencecik bir adamın kalbi parçalandı, dakikalarca acı çekerek can verdi. Giden can kendinizin olmayınca ne kolay değil mi konuşmak? Yarın öbür gün kadınlar da öldürülünce burada duyar kasmayın. Ölen kişi ile empati yapın. Ve tekrar diyorum kadına şiddet yok. Bilir kişi raporları ve mahkeme heyeti söylüyor bunu ben değil. Ayrıca kimsenin canını almaya hakkınız yok. Kimsenin yok.Yeni üye olmuşsunuz, az önce de Kadir Şeker’in aklanmasının yanlışlığıyla ilgili konu açmışsınız. Hayırdır kimin reklamını yapıyorsunuz? Kadir Şeker kadına kalkan ellerin cezasını vermiştir. Ona kaldı mı kalmadı mı tartışılır ama ülkemizdeki hukuk sisteminin de bu tarz açıklara yer verdiği belli.
Öldürsün bravo yazmışız gibi nasıl okudunuz ya? Bu ne kamu spotu böyle?İnanılmaz bencil yorumlar atıyorsunuz. Kadına el kalksa (ki böyle birşey yok) dahi kimse kalbine bıçak saplanarak öldürülmeyi hak etmez. Kadir Şeker bıçak çekerek en büyük hatayı yapmıştır, ben kimsenin reklamını yapmıyorum ancak sizin ne yapmaya çalıştığınızı az çok biliyorum. Gencecik bir adamın kalbi parçalandı, dakikalarca acı çekerek can verdi. Giden can kendinizin olmayınca ne kolay değil mi konuşmak? Yarın öbür gün kadınlar da öldürülünce burada duyar kasmayın. Ölen kişi ile empati yapın. Ve tekrar diyorum kadına şiddet yok. Bilir kişi raporları ve mahkeme heyeti söylüyor bunu ben değil. Ayrıca kimsenin canını almaya hakkınız yok. Kimsenin yok.
Giden can sizin sanırım. Allah sabır versin. Ölen kişi bir kadına el kaldırdıysa ben onunla empati yapmıyorum. O hayattayken kadınlara verdiği acıyı düşünmediyse, ben de onu düşünmem.İnanılmaz bencil yorumlar atıyorsunuz. Kadına el kalksa (ki böyle birşey yok) dahi kimse kalbine bıçak saplanarak öldürülmeyi hak etmez. Kadir Şeker bıçak çekerek en büyük hatayı yapmıştır, ben kimsenin reklamını yapmıyorum ancak sizin ne yapmaya çalıştığınızı az çok biliyorum. Gencecik bir adamın kalbi parçalandı, dakikalarca acı çekerek can verdi. Giden can kendinizin olmayınca ne kolay değil mi konuşmak? Yarın öbür gün kadınlar da öldürülünce burada duyar kasmayın. Ölen kişi ile empati yapın. Ve tekrar diyorum kadına şiddet yok. Bilir kişi raporları ve mahkeme heyeti söylüyor bunu ben değil. Ayrıca kimsenin canını almaya hakkınız yok. Kimsenin yok.
Bilirkişi raporlarını bizimle paylaşır mısınız?İnanılmaz bencil yorumlar atıyorsunuz. Kadına el kalksa (ki böyle birşey yok) dahi kimse kalbine bıçak saplanarak öldürülmeyi hak etmez. Kadir Şeker bıçak çekerek en büyük hatayı yapmıştır, ben kimsenin reklamını yapmıyorum ancak sizin ne yapmaya çalıştığınızı az çok biliyorum. Gencecik bir adamın kalbi parçalandı, dakikalarca acı çekerek can verdi. Giden can kendinizin olmayınca ne kolay değil mi konuşmak? Yarın öbür gün kadınlar da öldürülünce burada duyar kasmayın. Ölen kişi ile empati yapın. Ve tekrar diyorum kadına şiddet yok. Bilir kişi raporları ve mahkeme heyeti söylüyor bunu ben değil. Ayrıca kimsenin canını almaya hakkınız yok. Kimsenin yok.
Bana hiç inandırıcı gelmedi zaten. Büyük ihtimalle maktulün bir yakınıGiden can sizin sanırım. Allah sabır versin. Ölen kişi bir kadına el kaldırdıysa ben onunla empati yapmıyorum. O hayattayken kadınlara verdiği acıyı düşünmediyse, ben de onu düşünmem.
Kadir Şeker’in kiralık katil olduğu iddiası da takipsizlikle sonuçlandı, şahit yalancı şahit olduğunu kabul etti. Konuyla ilgili haberleri internette bulabilirsiniz. Kadına şiddet yok tüm Türkiye yalan söylüyor değil mi? Üniversite sınavlarına hazırlanan gencecik 20 yaşındaki çocuk gitti öylesine öldürdü. Ben öldürmek ona kaldı mı kalmadı mı onun tartışmasını yapmayacağım. Sadece adalet öyle ya da böyle yerini buldu. Lütfen beni özelden rahatsız etmeyin amacınız nedir? Gidin başka platformlarda Özgür Duranın hakkını arayın o zaman burası adaleti bulacağınız yer değil.
nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? biz bir şeyi iddia etmiyoruz,adam öldürmenin doğru olduğunu da savunmuyoruz,sadece medyanın bizlere sunduğu bilgilerle yorum yapıyoruz. ancak sizin savunduğunuz şeylerin objektif bir dayanağı yok ki? asıl can havliyle savunma yapan sizsiniz. neye dayanarak söylüyorsunuz bunları? kiralık katil hipotezi kanıtlarla çürütülmüştü diye hatırlıyorum.Bakın görün. Kadir Şeker kiralık katil. Cinayet sebebi de uyuşturucu. Özgür Duran'ın 19 sabıkası yok, bunlar boş geyikler. Kadir Şeker kadın filan kurtarmadı ortada kadına şiddet yok. Çok büyük bir vebal altındasınız Kadir Şeker'i savunanlar.
merak etmeyin, kalbe saplanan bıçak anında öldürür,dakikalarca acı çektirmez.Gencecik bir adamın kalbi parçalandı, dakikalarca acı çekerek can verdi