🌼🌹💕Kadir Gecesi Günü Dualarla ve Niyetlerimizle Birlik Olalım 💕🌹🌼

MssPARE okudum, bağışladım. Gönlünüzdeki hayırlı duaları bu gecenin hürmetine Allah kabul etsin

Rabbim hepinizden razı olsun, hakkınızı helal edin

Dua arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun...okuyan arkadaşlarım ağzınıza gönlünüze sağlık Rabbim dualarımızı kabul etsin...

Dualari Okumayan arkadaşlarım duaları bu gece sonuna kadar sabah ezanına kadar bitirelim lütfen sabaha kalmasın

1- Minaa95 -Mira Suna

2- agustos72

3- ParlayanGece -Merve

4- penyez83

5- Iron Butterfly

6- Bonus

7- dolar milyoneri

8- B begonviil

9- B begonviil kızı Büşra

10- NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

11- NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kızı

12- NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kızı

13- A Ada-Anne

14- -kuzeyildizi-

15- HepmigencizHepmiguzel

16- zeyno genc

17- Tiniminimavihanim

18- papatyamm

19- ezgiisel

20- MMorsalkimm

21- MMorsalkimm arkadaşı Neslihan

23- MMorsalkimm arkadaşı Merve

23- Cookiie

24- C Caresivarmi

25- Life light

26- dunyadanuzak

27- Efnanl

28- @selin18

29- YagmurSendeanlarsn

30- liberti22

31- MssPARE

32- MssPARE ikinci niyetim

33- MssPARE annem

34- MssPARE kuzenim

35- Gonulmeyvesi

36- K KurkmantoluS

37- Cuel

38- RedGirl

39- coconatt

40. Pembe Lotus

41. George Mc

42. C Cittaslow

43- ordinary

44- iyilik_guzellik

45- G Gunduzguzell1

46- mutlulukbenihicbirakma

47- mutlulukbenihicbirakma kardeşi

48- esoss88

49- B Buluts34

50- Arianaa

51- B begonviil gelini Tuğba

52- Devitamini

53- kavs-i kuzah

54- nursevdi

55- B bilgiperi

56- Z Zeynoyi

57- telasememuresi

58- C Cittaslow kızı

59- istbl

60- Lna16

61- visnetozu

62- littlezelda

63- Freddy

Hepinize hayırlı kandiller
Dualarımızı ben ve kızlarım okuduk. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Hepinizin kolaylıkla gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun
MssPARE canım vesile olduğun için teşekkür ederim
Allah razı olsun

Bende okudum , duamı da okudum , tüm arkadaşların isimlerinide okudum Allah kabul etsin inşallah. Allah hepimize güzel kapılar açsın , en başta sağlık versin ve dualarımızı kabul etsin.

İki yıl içinde vefat eden biricik annem ve babası canım dedeme Allah rahmet eylesin yerleri mekanları cennet olsun bizi de cennette birlik etsin inşallah amin. Allah eşlerinin , sevdiklerinin ve kardeşlerinin ve benim kalbime inşirah versin dayanma sabrı gücü versin amin… ondan geldik ona döneceğiz Allahım beni senin yolundan hiç ayırma.. Allah hepimizin yardımcı olsun

Allah razı olsun hepinizden.

Amin canım Rabbim mekanlarını cennet eylesin
Başınız sağolsun

Bende okudum bağışladım. Allahım hepimize duamızın kabul olduğunu çok şükür diyerek buraya yazmayı nasip etsin. Mübarek günlerin hürmetine inşallah göz yaşlarımızı mutluluk göz yaşına çevirsin. Allah hepinizden razı olsun MssPARE

Tek tek isimlerle duayı okudum Allah kabul etsin
Allah hepinizin gönlünün muradını versin
Ağzına sağlık Parecim çok güzeldi duamız Allah razı olsun senden bir hayıra vesile olan hayrı yapmış gibidir

Diğer zikirlerim bitti hazır dua buldum güzele de benziyor hadi bunu da okuyayım diyip giriştim
İsim isim okumadım kimseye ama o kadar detaylı yazmış kı arkadaş kim ne istiyorsa dua etmiş oldum
yazan kişi MssPARE sizsiniz sanırım Allah razı olsun bu kadar güzel detaylandırılabilirdi : )

( kadir gecesi duasını okudum : ) )

arkadaşlar kardeşim işinde sorun yaşıyor.Hased insanların olduğu bir yerde çalışıyor yabancı ülkede.Neden böyle davranıyorlar bilmiyorum artık ırkçılık mi yoksa Müslüman olduğu için yoksa kalbi bir haset mi bilmiyorum.Lütfen duanızı eksik etmeyin.Kardeşimin adı Deniz.Duaniza katarsanız işi gücü iyi olsun.Rabbim düşmanlarının dillerini,ellerini ayaklarını bağlasın.Şeytanlar bu ramazanda bağlandı ama insansı şeytanlar hala bağlanmadı Rabbım bizi kötü insanların pis nefislerine kötü dillerinden kalbi bozuklardan uzak eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…