Kadir Gecesi gelen Mucizem..

Yusufum2010

Hazirana 78 insAllah!!
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
239
0
46
Almanya
Aslinda öyle pek ilginc bi dogum hikayem yok.Tek degisik yani Kadir gecesinde oglumun gelmesi.Ocak 2010 da hamile oldugumu ögrendim.kilolu hamile kalmama ragmen cok rahat bi hamilelik gecirdim doktorumuna bunda payi büyük tabi.38+4 günlük hamileyken rutin kontröle gittim doktora.doktorum idrarimda fazla protein oldugunu ve gebelik zehirlenmesi riski oldugu icin beni hastnaeye sevk etti.1 hafta hastanede kaldim neyseki zehirlenme fln yoktu. ama hastane beni okadar yormustiki toplasaniz bi haftada belki 4 saat uyumusumdur.hastanede ciktim eve geldim.ertesi gün kayinvalidemlere iftara davetliydik.allahim tam sofraya otururken belime öyle bi agri saplandiki ne yapicami sasirdim.daha önce hic böyle olmadim beni hastaneye yetistirin dedim.neyse sagolsun kayinvalidemle gittik hastaneye nstye bagladilar.sanci fln yok dediler ama bebegin kalp atisinda problem var bu gece burdasin dediler.okadar moralim bozuldiki bebesimemi üzüleyim yoksa yine yorulacagimami.neyse ertesi günün sabahinda hafif hafif kasik agrilarim vadi ayni adet olacakmisim gibi.bir zaman sonra bum diye bi ses geldi.hayatimin sokunu yasadim.meger suyum patlamis.kalktim wcye gittim baktim su geliyo.yanimda yatan kiza söyledim dedi hemen dogumhaneye git.neyse gittim nstye bagladir sanci fln yok dediler geri odama gönderdiler.esim, annem, kv geldiler benim sancilarim basladi.artik dayanamaz duruma gelmistim tekrar gittim dogumhaneye tekrar nstye bagladilar.sancin yok diyolar.ben o taraftan kafayi yiyiorum gerizekalimiyim ben sancim var diyorum beni geri odama gönderdiler.aradan yarim saat gecti artik dayanamadim tekrar gittim.bu sefer alttan baktilar 7 cm acilmis dedi ebe.meger nst sancimi göstermemis.neyse 3 bucuk saat sancidan sonra Yusufum kadir gecesinde dünyaya merhaba dedi.o an okadar degisik duygulaar icindeydimki kucagima almak istemedim yavrumu.simdi bile bilmiyorum neden almadigimi.belki 20 yasinda anne olmanin getirdigi korkumu bilmiyorum.ama simdi sorsaniz onu bi an ayirmazdim kucagimdan.simdi oglum 1 yasina gircek.ben daha yeni yeni anliyorum anneligimi.ve sunu iyi bilyiorum anneligin ne yasi,ne dini,ne dili var..
Anne olmak heryerde Fedakarlik demek...

güzelim Allah yavrunu bağışlasın sana ve rabbim bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin önümüzdeki kadir gecesini sabırsızlıkla bekliyorum bol bol dua edeceğim sende edermisin herkes için bu duyguyu bizde yaşayalım inş. iyi geceler hayırlı sahurlar bitanem

Amin cnm tabiki dua ederim Allah isteyen herkese özellikle sana en hayirlisindan yarular bagislasin ins.O mübarek günde herkes icin dua edelim ins. kimse bu güzel duygudan mahrum kalmasin..

Bebeğini Allah bağışlasın üzüntüsünü göstermesin hepsinin inşallah bende kadir gecesinde doğum yaptım ve diğer kadir gecesinde oğlum ilk defa yürüdü inanamadık aynı güne rast gelmesine ama oldu işte hem üzülme doğumda insanda çocuğa karşı bir soğukluk olbşliyormuş ben soğuk olmadım ama heyecanlanamamıştım nedense doğuma bile donuk bir suratla girmiştim:((( halbuki bebeğimi o kadar çok istiyordumki ama doğum herkeste farklı olurmuş

CANIM maasallah boyle mubarek bir gecede bebegini dunyaya getirmissin.Allah anali babali buyutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…