- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim. Demek ki öyle canim. Ben bir başkasında begendigim bir kokuyu, gidip denemistim de aldim. Çokta para verdim. Aman Allah'ım bas agrisi kusma istegi rezalet biseydi . Kullanmiyorum suandaBilgi icin tesekkurler canım.bende en son severek aldigim parfumum niye burnuma gelmiyo ki diyodum.butunlesiyoruz demek ki
Bazen bende de oluyor o durum maalesef cok iyi secmek lazim parfumuRica ederim. Demek ki öyle canim. Ben bir başkasında begendigim bir kokuyu, gidip denemistim de aldim. Çokta para verdim. Aman Allah'ım bas agrisi kusma istegi rezalet biseydi . Kullanmiyorum suanda
Aa onun sebebi o muuBargellodan bi parfüm denemiştim burberry classic ay Allah'ım o koku burnumdan iki gün gitmedi hiç de haz etmem, Noa denedim çok beğendim başka bi zamanda, yarım saat bir saat ya burnuma geldi ya gelmedi o derece yani, sonra Noa'yı almıştım herkes diyor ki ayy buram buram kokuyor, ama bana hiç gelmiyorduKendi teninizde,bir süre sonra almadığınız koku sizin kokunuzdur. Size uyumludur. Parfumu sıktıktan yarim saat sonra eger geliyorsa o koku burnunuza o parfümü kullanmayınız.
Evet canim . Bende tom ford almıştım ve deneyerek almıştım aman Allah'ım felaket. Sonra kardesime verdim. O sıkınca da bana biseyler oluyor. Burberyy classic de beter evet hele burberry weekend kusma garantili ben dün lancome sıktım hic kokusunu almadım. Bir tanıdık markasını sordu. Demekki baya kokuyor oysa sabah 11 da sıkmıştım aksam 8 de gordu beni soruoAa onun sebebi o muuBargellodan bi parfüm denemiştim burberry classic ay Allah'ım o koku burnumdan iki gün gitmedi hiç de haz etmem, Noa denedim çok beğendim başka bi zamanda, yarım saat bir saat ya burnuma geldi ya gelmedi o derece yani, sonra Noa'yı almıştım herkes diyor ki ayy buram buram kokuyor, ama bana hiç gelmiyordu
Evet canim . Bende tom ford almıştım ve deneyerek almıştım aman Allah'ım felaket. Sonra kardesime verdim. O sıkınca da bana biseyler oluyor. Burberyy classic de beter evet hele burberry weekend kusma garantili ben dün lancome sıktım hic kokusunu almadım. Bir tanıdık markasını sordu. Demekki baya kokuyor oysa sabah 11 da sıkmıştım aksam 8 de gordu beni soruo
Lancome Miracle miEğer oysa çok temiz bir koku diyorlar öyle mi, ben Noa bağımlısı oldum iyice sindi de zaten başka bir şey kullanamıyorumEvet canim . Bende tom ford almıştım ve deneyerek almıştım aman Allah'ım felaket. Sonra kardesime verdim. O sıkınca da bana biseyler oluyor. Burberyy classic de beter evet hele burberry weekend kusma garantili ben dün lancome sıktım hic kokusunu almadım. Bir tanıdık markasını sordu. Demekki baya kokuyor oysa sabah 11 da sıkmıştım aksam 8 de gordu beni soruo
Rica ederim canim. Yok o degil la vie est belle olan kokusu. Temiz bir koku. Bir ara düşünebilirsin. Noa yi bilmiyorum hiç bende. Bir ana deniyim bakayim bilegimde kalsın seversem alıyım ben deLancome Miracle miEğer oysa çok temiz bir koku diyorlar öyle mi, ben Noa bağımlısı oldum iyice sindi de zaten başka bir şey kullanamıyorum
Rica ederim canim. Yok o degil la vie est belle olan kokusu. Temiz bir koku. Bir ara düşünebilirsin. Noa yi bilmiyorum hiç bende. Bir ana deniyim bakayim bilegimde kalsın seversem alıyım ben de
Özelden mesaj atin aradiklariniz bu adreste emin olun mükemmeller cumkuKullandığınız ve çok sevdiğiniz kadınsı bir kokunuz var mı ? Aradığım parfümü bir türlü bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum