Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela ne tarz kokulari seversiniz ciceksi tarz istiyorsaniz kadinsi disi bi koku olarak burberry london u tavsiye edebilirim.. eger vanilyali ciceksi dusunuyorsaniz 212 sexy i tavsiye edebilirim bu iki kokuda orta hallidir oyle ne cok agir nede hic duyulmiycak kadar hafiftir.. ☺
212 sexy denemeni öneririm. tarifine uyuyor benceKullandığınız ve çok sevdiğiniz kadınsı bir kokunuz var mı ? Aradığım parfümü bir türlü bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum
aaaa evet kesinlikle fazla seksi bu bir koku çok tatlıdır ayrıca...doğru seçim belissimascandal jean paul gaultier bir dene
Teşekkür ederim emelimbenaaaa evet kesinlikle fazla seksi bu bir koku çok tatlıdır ayrıca...doğru seçim belissima
rica ederim tatlımTeşekkür ederim emelimben ♥
Ben genelde Giorgio Armani Sìrica ederim tatlım
bi konuda daha fikrini almak isterim. mesela iş toplantısında resmi bi ortamda hangi parfüm dersin?
ikisinide denemedim yarın bi avm de olacağım mutlaka ikisininde tester şişesini deneyeceğim. evet zevkine inandığım için sordum bende zaten ve uyuştuğunu bende düşünüyorumBen genelde Giorgio Armani Sì
Yada Hugo Boss Femme kullanıyor daha hafif ama kalıcı kokular. Zevklerimiz uyuyor sanki canım benim ❤
O zaman kesinlikle beğenirsin. Düşüncelerin için çok teşekkür ederimikisinide denemedim yarın bi avm de olacağım mutlaka ikisininde tester şişesini deneyeceğim. evet zevkine inandığım için sordum bende zaten ve uyuştuğunu bende düşünüyorum
Bilgi icin tesekkurler canım.bende en son severek aldigim parfumum niye burnuma gelmiyo ki diyodum.butunlesiyoruz demek kiKendi teninizde,bir süre sonra almadığınız koku sizin kokunuzdur. Size uyumludur. Parfumu sıktıktan yarim saat sonra eger geliyorsa o koku burnunuza o parfümü kullanmayınız.