Fitil verdi ama kullanamadim onu. Kuruluk oldugu icin cok yakti canimi.DOKTORA BAŞVURDUNUZ MU?
Önce vajinanızı rahat bırakın..Aylardir mantar belasindan kurtulamiyorum. Kimseye de söyleyemiyorum bu sorunumu. Temiz değilsin vs diyenlere şimdiden açıkliyim bi ara takıntıliydim bikini bölgemi her wcye girdiğimde antibakteriyel sabunla yikardim çoğu zaman da sabunla temizleme jelleriyle. Sadece su bana yeterli gelmezdi çünkü. Ve sonrasinda kuruluk sorunum başladı. İlişkide kayganlastirici olmadan yapamiyorum. Ve iliskiye girmeden önce jelle yikamadan ilişkiye giremiyorum kendimi pis hissediyorum
Normal vajinal akıntınin abdesti bozduğunu duyduğumdan beri de camasirima gunluk ped + pamuk/tuvalet kağıdı kullaniyorum. Yani o bölgemi tamamen tuvalet kagidiyla kapatiyorum sıvı gelirse dışarı çıkmasın diye. Doktorum gunluk ped bile kullanma dedi ama seffaf sivi da gelse camasirimi değiştiriyorum buda gunde 5 vakit cok zorluyor.
Bi iki keredir yogun beyaz akıntı geldi. Fitil kullanmaya çalıştım ama kullanamadim ittiremedim. Kaşıntım yok ama akinti gelirken acıtıyor. Nasil bi çözüm bulacagimi bilmiyorum. Cok utaniyorum birine söylemekten çünkü insanlar direkman pis olmaya bagliyolar bu durumu. Nasil kurtulurum yardim edin
Günlük ped zararli evet ama gunde 5 kez çamaşır değiştirmek zor degil mi? Gunluk ped kullanmayanlar nasil yapiyor bu isibirine söylemek derken konu komşuya anlatmayacaksınız heralde. bi doktora gidin.
ayrıca günlük ped zararlı. tuvalet kağıdı ile kaplamanıza filan da anlam veremedim. akıntı normaldır, sık iç çamaşırı değiştirmeniz yeterli.
her tuvalete girdiğinizde jelle sabunla yıkayıp dengesini bozmuşsunuz resmen.
mantar değil ama bende akıntı, kaşıntı ve bir iki kez ilişki esnansında kanama oldu doktora gittim hemen rahim ağzında enfeksiyon var ama çok önemli değil dedi travazol krem ve fitil verdi krem kaşıntı için bu arada 10 gün ilişkiyi yasakladı bende aynen uyguladım ve tüm şikayetlerim gitti çok şükür keşke fitili kullanabilseniz faydası olur belkiAylardir mantar belasindan kurtulamiyorum. Kimseye de söyleyemiyorum bu sorunumu. Temiz değilsin vs diyenlere şimdiden açıkliyim bi ara takıntıliydim bikini bölgemi her wcye girdiğimde antibakteriyel sabunla yikardim çoğu zaman da sabunla temizleme jelleriyle. Sadece su bana yeterli gelmezdi çünkü. Ve sonrasinda kuruluk sorunum başladı. İlişkide kayganlastirici olmadan yapamiyorum. Ve iliskiye girmeden önce jelle yikamadan ilişkiye giremiyorum kendimi pis hissediyorum
Normal vajinal akıntınin abdesti bozduğunu duyduğumdan beri de camasirima gunluk ped + pamuk/tuvalet kağıdı kullaniyorum. Yani o bölgemi tamamen tuvalet kagidiyla kapatiyorum sıvı gelirse dışarı çıkmasın diye. Doktorum gunluk ped bile kullanma dedi ama seffaf sivi da gelse camasirimi değiştiriyorum buda gunde 5 vakit cok zorluyor.
Bi iki keredir yogun beyaz akıntı geldi. Fitil kullanmaya çalıştım ama kullanamadim ittiremedim. Kaşıntım yok ama akinti gelirken acıtıyor. Nasil bi çözüm bulacagimi bilmiyorum. Cok utaniyorum birine söylemekten çünkü insanlar direkman pis olmaya bagliyolar bu durumu. Nasil kurtulurum yardim edin
Hala da sadece suyla yikamak kendimi pis hissettiriyor ama. Hatta duş başlığıyla kasiklarima kadar yikiyorum bisey sicramistir diye her girisimde. Doktora söylemeye bile çekiniyorum yaptiklarimi anlatsam manyak der diyeFazla temiz olmaniz sebep olmuş. Vajina kendini temizleyen bir bölge asla sabunla yıkanmaması gerekiyor. Bir de iyice orayı kapatmışsiniz o da mantar yapar. Bilinenin aksine çok temiz olmak mantara daha çok sebep oluyor. Doktorun verdiği ilaçları kullanın. Krem ve fitil veriyor yine kullanın. Başka şey geçirmez. Benim doktorum tuvaletten sonra karbonatla silmemi söylemişti.
olsun kullannın. olmadı tekrar git.Fitil verdi ama kullanamadim onu. Kuruluk oldugu icin cok yakti canimi.
Cok kuru oldugu icin fitil iceri gitmedi. Zorlamamla da cok canimi yakti. Kremi ic kisma sürdüğümde yada hapla gecmisti daha önce simdi tekrar basladiolsun kullannın. olmadı tekrar git.
Kuruluk yasadigim için iliskide canimi cok yakiyor. Kayganlastirici olmadan yapamıyorum zaten.mantar değil ama bende akıntı, kaşıntı ve bir iki kez ilişki esnansında kanama oldu doktora gittim hemen rahim ağzında enfeksiyon var ama çok önemli değil dedi travazol krem ve fitil verdi krem kaşıntı için bu arada 10 gün ilişkiyi yasakladı bende aynen uyguladım ve tüm şikayetlerim gitti çok şükür keşke fitili kullanabilseniz faydası olur belki
Hala da sadece suyla yikamak kendimi pis hissettiriyor ama. Hatta duş başlığıyla kasiklarima kadar yikiyorum bisey sicramistir diye her girisimde. Doktora söylemeye bile çekiniyorum yaptiklarimi anlatsam manyak der diye
Günlük ped zararli evet ama gunde 5 kez çamaşır değiştirmek zor degil mi? Gunluk ped kullanmayanlar nasil yapiyor bu isi
Umumi tuvaletlere girmiyorum. Tutuyorum kendimi yada disari cikacaksam sıvı almiyorum kullanmamak icinvalla çalışıyorum iş yerinde öyle iç çamaşırı filan değiştiremiyorum. b sıkıntı yoksa günde neden 5 kere iç çamaşırı değiştireyim ki? sokağa çıktığınızda napıyorsunuz, umumi tuvalette mi değiştiriyosunuz?
canım bence tekrar bi doktora git ve fitili kullan kendin yapamıyosan eşinden yardım al bence faydası olacaktırKuruluk yasadigim için iliskide canimi cok yakiyor. Kayganlastirici olmadan yapamıyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?