• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlık Silahı

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
En etkili, silah sizce nedir?
Tabanca, tüfek ve hatta atom silahları?Kadınlar sadece cazibelerini kullanıp tüm düşmanlarını yenebiliyor.

Gerçek dışı bir güçle tüm düşmanlarını yenen erkek aksiyon kahramanlarına alıştık. Bu tip kahramanlar, hiç kurşunları bitmeyen silahlarla önlerine gelen herkesi öldürür ve en büyük orduları bile dize getirir. Ancak bu maço ve egoist kahramanları bile kediye çeviren başka güçler vardır.

Güzellikleriyle filmlerin en çekici karakteri oluyorlar.
Tüm bu gerçek dışı aksiyona karşı, kadın karakterler sadece cazibelerini kullanıp en güçlü erkekleri bile dize getirir. Erkek rakiplerinin aksine kadınlar daha gerçekçi silahlara sahip.

sizce kadınların en büyük silahı nedir??
kimimize göre cazibeleri
kimimize göre gözyaşları

sizin en büyük silahınız hangisi???

Kadinlarin bircok silahi var, mesele onu dogru zaman dogru yerde kullanmaktan gecer..:34:

1.Güzellik/bakimli olmak ilk etapta dis görünüsümüzle can evlerinden vururuz onlari
2.Aklimiz, illaki cok cok yüksek iq sahip olmamiz gerekmez, bazi zaaflarini, zayif ve güclü oldugu noktalarini bilip ona göre serbet vermek
3.Bazen sessizlik, bir kadin susuyorsa erkek ondan huylanir ve üzerine gider
kazanan taraf kim olur dersiniz.. :34:

Edalı ve cilveli olmak.. İlk etapta güzelliğinizle dikkat çekersiniz. Ama bir süre geçtikten sonra ilk baştaki albenisi devam etmez. İşte o zaman sürekli ilgi istiyorsak edalı ve cilveli olmalıyız :D

ilk başlarda saf tatlı sevimli kız. hayata bağlı kız modeli. erkekler bu modelden sıkıldıkca da kadınların gözyaşları silahtır tabi işleyene. ha işlemiyorsa silahları ağlamayı kesip umursamaz davranıp sessizlik.
kadın eğer susuyorsa büyük bi fırtına vardır demektir.. ve bu erkeği daha fazla öldürür :37:

Özünde en büyük silah kesinlikle daha ayrıntılı düşünme özelliğmizin olması.Erkeklerin çoğunluğunda bu özellik yok.Biz bir hedefe ulaşmak istediğmizde ince eleyip sık dokuyoruz ve herşeyi detaylarıyla hesaplıyoruz.Bu sayede nerde ne olacağını bilip nerde hangi noktayı vurgulamamız gerektiğini iyi biliyoruz.Bu özelliğimiz bence bizim en etkili silahlarımızdan biri.
En basit olgu;yalan söylemek zorunda kaldığımızda bile daha başarılıyız:9::9::9:

ilk silah cinsellikmiş bunu herkes söylüyor(ama ben hiç bir zaman kullanmak istemem böyle bişiyi:59:)
diğerleri;tatlı dil,cazibe,sexilik,naz,eda,göz süzmeler,akıllılık,off daha bissürü şey sanırım:9:

ikili ilişkilerde kadının en büyük silahı sabırdır,emektir,güçlü karakterdir.sonra sabretmek işine gelmediğinde sabretmicem deyip erkeğinin gözlerinin içine dik dik bakıp yapmıyorum demektir silah.öte yandan kontrölü kendi elinde tutmaktır.çoğu zaman ona öenmliymiş gibi davranıp sessiz kaldıktan sonra tatlı bir tebessümle ''bu şimdik böyle''diye hissettirebilmektir silah..ama şunuda unutmamak gerek bazı erkeklere silah hiç işlemiyor:9:

öte yandan cinselliği pek tesirli göörmüyorum..uzun vadeli bi erkeği parmağının ucunda oynatmak için güçlü olmak şart.

ben çzemedım ne olursa olsun silah olarak kullanamadım bende dayanamıyorum cunku bısı olmıcak dıyosam ben ondan once bu fıkırden vazgecıyorum ama bence butun kadınlar çok konusuyor bende galıba aslında sessız bır kızımıdr cok konusmamak en guzelı bence bır erkek ıcın ama herseyden ote ben cok guzel olmak ısterdım sılahımda o olurdu:9:

1- güzel,bakımlı ve alımlı olmak
2- işveli,cilveli olmak
3- pratik zeka
4- olaylar karşısında soğuk kanlı,güçlü olmak (mızmız,mıymıy kadınlardan nefret ederler)
5- kavga sonrası sessiz kalmak ( bunun karşısında çıldırmayacak erkek tanımıyorum)
:23:

kavga sonrası sessiz kalan kadın var mı ki hele de kavga esnasında alttan alman gerekirse tabiki ama sırf ona ceza olsun diye benim kuzenim vardı bak şimdi hatırladım o da kocasıyla kavga esnasında susardı sustukça adam kudururdu amacıne ulaşıyordu böyleleikle
ben susamam ki:52:

Back