- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
-
- Konu Sahibi PelushPrenses
İçten geldiği kadar bu konuların geliştirilebileceğini düşünüyorum benbence cilve doğuştan gelen bir kişilik özelliği. bende hiç yoktur mesela "kırmızı babydoll giy" terkim bu konuda.hatta cilve tam olarak neye deniyor ondan bile emin değilim ama çekici kadın olmakla cilveli olmak çok farklı bence. önemli olan özgüven sahibi olmak, vücudunu görünüşünü kişiliğini zekanı sevip o rahatlıkla davranmak. tabi bence.. (cilvesizim diye demiyorum)
o filmde kadın cilveli miydi yahu .. kadın tanrıça zaten şöle bir yüyüse herifler yere yapışıyor ... aksine çok soğuk bir ifaedesi vardı o filmde cilve falan nerde görmedim ben
O kadin guzel o yuzden havali ama cilveli degil bence.heykel gibi vücut vardurusu bile başlıbaşına ders ben ce onun :)
kim cilveli peki ?O kadin guzel o yuzden havali ama cilveli degil bence.heykel gibi vücut var
Valla bende aynı senin gibiyim :)olayla hiiç alakam yok eşim bana arada nuri abi gibisin bıyıklarına badem yağı veremmi bile diyor yani :)))bence cilve doğuştan gelen bir kişilik özelliği. bende hiç yoktur mesela "kırmızı babydoll giy" terkim bu konuda.hatta cilve tam olarak neye deniyor ondan bile emin değilim ama çekici kadın olmakla cilveli olmak çok farklı bence. önemli olan özgüven sahibi olmak, vücudunu görünüşünü kişiliğini zekanı sevip o rahatlıkla davranmak. tabi bence.. (cilvesizim diye demiyorum)
mesela müjde ar gibi tipler ...ortalama güzellikte ama cilveli ...kim cilveli peki ?
Valla bende aynı senin gibiyim :)olayla hiiç alakam yok eşim bana arada nuri abi gibisin bıyıklarına badem yağı veremmi bile diyor yani :)))
Ama aramızda naz cilve vs olmadan seviyor bni bende onu :)kankiyiz biz yav
Aaa cok iyii evet hakkaten nigar yaa bravo ;Aa,Tatlı Nigar ya. Türkan Şoray.
Daha bugün izledim.
Olay cilvede...
Film de güzel filmdir.
işte o bakışın da bir formülü yok mudur acabaİnsan olduğu gibi olmalı.gerisi yapmacık olur.Cilve denilen.şey şeytani bakış erkeği etkileme ise bunu en iyi hulya avşar yapıyor
Aaa cok iyii evet hakkaten nigar yaa bravo ;
işte o bakışın da bir formülü yok mudur acababen onu bile beceremiyorum erkeğe tatlı tatlı bakmasını bile bilmiyorum
Bana da çok İşveli cilvelisin derler
İyi bişiy mi
Mesela öyle bakma derler gülerekBu öğrenebilebilecek bir şey değil içten gelir. Çok sevdiğin ve beğendiğin bir erkeğe istemesen bile zaten tatlı tatlı bakarsın
Karakter özelliğin bu ise gayet iyi bir şey, aksi halde zaten çok yapmacık ve itici oluyor. Nickinden yola çıkarak sana yakışıyordur diyebilirim