Kadınlığınızı Kullanmayı Biliyor musunuz?

Test Sonucu : Siz erkeğinizin kadınısınız…
Siz erkeğinizin kadınısınız… Kadın olmanın avantajlarını biliyor, fakat her zaman bunları kullanmıyorsunuz. Kadınlığınızı daha çok sevdiğiniz erkeğin yanında kullanıyorsunuz, ideal bir kadın tipi çiziyorsunuz

Siz erkeğinizin kadınısınız…
Siz erkeğinizin kadınısınız… Kadın olmanın avantajlarını biliyor, fakat her zaman bunları kullanmıyorsunuz. Kadınlığınızı daha çok sevdiğiniz erkeğin yanında kullanıyorsunuz, ideal bir kadın tipi çiziyorsunuz.

Siz erkeğinizin kadınısınız… Kadın olmanın avantajlarını biliyor, fakat her zaman bunları kullanmıyorsunuz. Kadınlığınızı daha çok sevdiğiniz erkeğin yanında kullanıyorsunuz, ideal bir kadın tipi çiziyorsunuz.
test sonucum ben daha kotusunu beklıyordum erkekmısınız ne dıyecek dıye ama neyse ıyı cıktı

Keyfime göre.

kadınlığımdan utanç duyuyomuşum, yuhhh

Ben zaten biliyordum

bu testin erkekler için olanı varmı ki

Son düzenleme:
Siz erkeğinizin kadınısınız… Kadın olmanın avantajlarını biliyor, fakat her zaman bunları kullanmıyorsunuz. Kadınlığınızı daha çok sevdiğiniz erkeğin yanında kullanıyorsunuz, ideal bir kadın tipi çiziyorsunuz​

herkese aynı şeyimi diyo nee

bence de...!!!!!!!!!!!!!!!!

Siz tam bir dişi kaplansınız. Kadın olmanın tüm avantajlarını sonuna kadar kullanıyor ve tüm silahlarınızı her daim, tetikte bekletiyorsunuz. Sizin karşınıza çıkacak rakibiniz yandı. Siz karşı cins için de, hem cinsleriniz için de tehlikelisiniz.

haha doğru söze ne denir!

hmm bana da dişi kaplansın dedi.. kesinlikle beğendim

Siz erkeğinizin kadınısınız…
"İşte ben!"

Siz tam bir dişi kaplansınız. Kadın olmanın tüm avantajlarını sonuna kadar kullanıyor ve tüm silahlarınızı her daim, tetikte bekletiyorsunuz. Sizin karşınıza çıkacak rakibiniz yandı. Siz karşı cins için de, hem cinsleriniz için de tehlikelisiniz.

ahahaaaaaa ne guzel testmis bu boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…