Kadınlığınızı Kullanmayı Biliyor musunuz?

test yapmaya gerek yok... kadınlığımı kullanmıyorum...
kadınlığımı yaşıyorum, ayak parmaklarımdan saç diplerime kadar...

Test Sonucu : Siz erkeğinizin kadınısınız…

Siz erkeğinizin kadınısınız… Kadın olmanın avantajlarını biliyor, fakat her zaman bunları kullanmıyorsunuz. Kadınlığınızı daha çok sevdiğiniz erkeğin yanında kullanıyorsunuz, ideal bir kadın tipi çiziyorsunuz.

beehh ben mi:ecrin_bebek:

Siz erkeğinizin kadınısınız… Kadın olmanın avantajlarını biliyor, fakat her zaman bunları kullanmıyorsunuz. Kadınlığınızı daha çok sevdiğiniz erkeğin yanında kullanıyorsunuz, ideal bir kadın tipi çiziyorsunuz.

bu çıktı bencede en ideali bu zemuszemus

Siz tam bir dişi kaplansınız. Kadın olmanın tüm avantajlarını sonuna kadar kullanıyor ve tüm silahlarınızı her daim, tetikte bekletiyorsunuz. Sizin karşınıza çıkacak rakibiniz yandı. Siz karşı cins için de, hem cinsleriniz için de tehlikelisiniz.

bu da dayanak test sonucu..

test yapmaya gerek yok... kadınlığımı kullanmıyorum...
kadınlığımı yaşıyorum, ayak parmaklarımdan saç diplerime kadar...

anaam kiz accukta bana ders ver nasil yaniiii
cok sexü laflar etmissin anam valla delikafadulden

sanırım öyle

Siz erkeğinizin kadınısınız…

ahaaa aynı bennn :kedi:

Sanırım en ideali de bu..Diğer erkeklerin dikkatini ve iştahını kabartmaya hiç gerek yok...kaydirigubbakcemile3...

kendim için kadınım ne eşim için nede baskası ...
ben istediğim için benim...
kadınlık dediğini yaptıramayan için kullanılan bır oyun türü bana göre...
gereksız ve acızce ...

Kadınlığının farkına varmak ve bunu yaşamak güzel bence...

Ama kadınlığını silah olarak kullanmak kesinlikle gereksiz ve acizce bence de....

kadınlık kullanılmaz elbette kullanılırsa onun söyleyemeyeceğim şeyden farkı kalmaz..
kadınlık erkeklik gibi yaşanan bişey...
böyle testlere itibar verip kendimizi alçaltmayalım

Siz tam bir dişi kaplansınız.
Siz tam bir dişi kaplansınız. Kadın olmanın tüm avantajlarını sonuna kadar kullanıyor ve tüm silahlarınızı her daim, tetikte bekletiyorsunuz. Sizin karşınıza çıkacak rakibiniz yandı. Siz karşı cins için de, hem cinsleriniz için de tehlikelisiniz.:1closedeyes::smiley-cool:

ben o siteye zaten üyeyim,sürekli mail geliyor ordan...
kendimi böyle testlerle sınamam...

amac sadece eglenmek. katilimlar ve yorumlar icin hepinize tesekkur ediyorum a.s.

benım sözum sadece sevgilim akşama sevişelım dıyıp arkasından bılıyomusun çokkk güzel bır yuzuk gördum tarzı aplalara...lmaz:

Onların yaptığına ben kadınlık demem..o....luk derim...kaydirigubbakcemile:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…