- 30 Mart 2018
- 39
- 41
- 8
- 29
- Konu Sahibi roseofheavennn
Derdimi nasıl anlatsam bilemiyorum. Kendime bile yediremiyorken derdimi anlatan cümleleri kurmaya çalışacağım. Yaklaşık 10 aydır evliyim. 8 aydır aynı evdeyiz nikahımız olalı 10 ay oldu. Ben 24 eşim ise 28 yaşında. Çok sorunlu bir evliliğimiz var. Kıskançlık krizleri, ilgisizlik, sorumsuzluk, bencillik.. İlgisizlik dediysem eşim bana güzel söz söylemiyor, sarılmıyor, öpmüyor değil. Bildiğiniz aynı evde yaşayan ev arkadaşı gibiyiz. İşten eve gelince sabaha kadar telefonla oynar, bilgisayarda oyun oynar. Kendi işi zaten bazen hiç gitmez. Yemek yaparım her gün ama asla 1 kere eline sağlık demez. Hatta kavgalarımızda köpeğe versen yemez yaptığın yemekleri der. Haftanın 7 gününün sadece 2 günü iyiyizdir. O da benim çabamla zorla yanına gelirim kolunu atarım omzuma zorla sevdiririm kendimi. Sevdiğini hissetmesem de. Aramızda hiç bir güven kıracak bir sorun olmasa bile şu ana kadar hep beni onu aldatmakla suçladı. Üstelik telefonumun şifresini herşeyimi bilir. Defalarca boşanmak istedim. Çünkü ağıza alınmayacak şeyler söyledi. Her kavgamız çok şiddetli geçti. Ama bana hep ailesinin çok masraf yaptığını, bu yüzden boşanmayacağını söyledi. Eski sevgilisinin numarasını telefonda gördüm ağladı zırladı affettim. Babam yok hiç görmedim vefat etmiş. Annem ise başkasıyla başka şehirde evli. Ablam var sadece evli. Bırakıp gidip uzun süre kalabileceğim bir yer yok yani. Şimdi asıl konuya geleyim. Yatak ilişkimiz yok denilecek kadar az. Yeni evli sayılırız ve ayda 2 kere anca ilişkimiz oluyor. O da benim zorumla. Bakımlıyım bütün gün evdeyim çalışmadığım için kendime çok zaman ayırıyorum kilom yok fiziğim iyi ama neden ??? Neden geceleri kendini tuvalete kilitleyip orada iğrenç bir şekilde görüyor işini. Neden bir sağlık sorunu olmamasına rağmen benimle ilişki yaşamıyor ? Güzel giyinip süslendiğimde bile zorla oluyor resmen yalvar yakar gibi. En son 20 gün önce birlikte olduk. Artık içimden hiç birşey gelmiyor ben çabalamak istemiyorum kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum. Evim tertemiz her akşam yemeğimi yaparım bir kere eline sağlık demedi bana kendimi hiç değerli hissettirmedi. Hasta oldum yataklara düştüm hastaneye götüreyim demedi hep bişeyin yok senin dedi. Ne yapayım kızlar lütfen yardım edin bana kimseye anlatamıyorum derdimi