Kadınlığı Çalan Hastalık

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.279
690
373
Kocaeli
Doğurganlık çağındaki kadınlarda en sık görülen hormonal bozukluk olan “Polikistik Over Sendromu” (PKOS), dünyada 120, Türkiye’de ise 2 milyondan fazla kadını etkiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke kesin bi tedaviside olsa ne güzel olurdu yıllardır sürünür vaziyetteyiz

Benim abkam soğan suyu kullandı yıllarca.bekarjen öğrendi rahatsizligini. Evlendiği ilk ay korunmalarina rağmen hamile kaldi. Büyük şok ve sevinç yasadik. Rabbim sizlere de bana da nasip etsin evlatlarimizi

Bende pcos var. Doktor seninki cok az demisti. Gebelik düşünüyoruz ama olmuyor kendiliğinden bu ay tedavi olmak icin esimle doktora gideceğiz. Acaba ne gibi bir tedavi uygulanıyor ne kadar sürüyor bilen var mı acaba ??

Bende pcos var. Doktor seninki cok az demisti. Gebelik düşünüyoruz ama olmuyor kendiliğinden bu ay tedavi olmak icin esimle doktora gideceğiz. Acaba ne gibi bir tedavi uygulanıyor ne kadar sürüyor bilen var mı acaba ??

canım merhaba. ben de senin gibi çok az bir pko'ymuşum. doktor öyle diyo ama adetlerim bayağı düzensiz. bunun yanında başka hiç bir pko şikayetleri mevcut değil bende çok şükür. 1 yıl bekledik çocuk için. şu an tedavi sürecindeyim. 3 ay progesteron verdi aşırı yüksek lh hormonunu düşürmek için. 3 ay bitti bakalım şimdi ne diyecek. inşallah çok aratmaz Allahım hiç birimize

2009 yılında tanıştım bu lanet hastalıkla.tüylenme sorunum hep vardı.evlendik 3-4 sene bebek istemedik. sonrasımda zaten 1yılı geçmişti olmadı.doktora gittik ve pcos olduğumu öğrendim.tedaviye başladık ilk önce klomenle.1 yıla yakın klomen tedavisi gördüm işe yaramadı.aşılamaya geçtik somrasında 2 side negatif. 3-4 ay aradan sonra tüp bebek denedik oda olumsuzdu.1 adet dondurulmuş blast embryo kalmıştı onuda ara vermeden yaptırdım tuttuda ama sonuç hüsrana döndü.şimdi tedaviyi bıraktım 1 sene olucak.bu esnada 15 kg verdim..hayırlısı artık bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…