Kadınların yumurtlama günü hakında bilgisi olan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi hasko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yumurtlama her kadında aynı gün olmaz bilindiği gib bu senin kaç günde bir adet olduğunla alakalı mesela ben ortalama 25 günde bir adet oluyorum buna göre 25 - 14 = 11. Gün yumurtlamış oluyorum. Riskli günler ise 10 - 11 - 12. Günler oluyo. Bu arada pek sağlıklı olmasa da ateş ölçme yöntemi ile de yumurtladığını anlayabilirsin. Umarım en kısa zamanda hamiş haberini alırız canım sevgiyle kal

mrb ii dıyosunda adet olduğumuz günüdemı sayıcaaz yoksa bıttıkten sonrakı günlerimi?

mrb ii dıyosunda adet olduğumuz günüdemı sayıcaaz yoksa bıttıkten sonrakı günlerimi?

adet olduğun ilk günden itibaren sayıcaksın günleri. 12-14-16. günler en şanslı günlerin. böyle hamile kalan çok kişi tanıyorum. bende bu yöntemi deneyeceğim nasipse :CüvCüv:
:emir_bebek:

kızlar beyaz akıntı yumurtlamanın belirtisi dıyorlar doğrumu dopru ise benım 3marttaı reglım ilkngunu bittikten 2gun sonra akıntım gelmeye başladı ozmanamı yumurtladım acaba ben 15 ını beklıyorumda acaba yumurtlamam başlamıs olabilimrıkı

Slm arkadaşlar bende hamile kalabilme çabası olanlardanım
geçen ay 18 inde adet oldum ve doktora gittim bana adetin 13. Günü ve 17. Günleri gebe kalma riskinin yüksek olduğunu syledi tabi bu arada 13. 14.ve 16 17 . Günler %80 15 gün % 100 olduğunu syledi bilmiyorum umarım bu ay olur allah yardımcımız olsun

Canım adet dongun kac gun suruyor sa ornegın 28 gunde bır adet goruyorsan bundan 14 u cıkar 14. gun yumurtlama gunun. Ama mesela daha uzunsa benımkı 35 gunde bır 35-14 = 21. gun yumurtlama gunum. bu gunden oncekı 3 gun hamıle kalmak ıcın en ıyı donem olarak gecıyor. yumurta yumurtalıktan atılıpta rahım kanalında spermle karsılasabılır bu 3 gun ıcınde. Bu arada mesela dedım ya 21. gun ben yumurtluyorum dıye ondan sapma payı + - 2 gun. Ben takvıme ısaretlıyorum tam 21. gunu o hafta zaten hafıf bır kasık agrısını ogun yada bıkac gun once yada sonra oldugunda anlıyorum kı yumurtam atılıyor.. Insallah yardımcı olabılmısımdır canım konunu okumadım sadece ılk mesaja cvp yazdım ınsallah ıstedıgın cevabı verebılmısımdır

bende hep şaşırıyorum şu yumurtlama günlerini nisan 8 adet oldum. nisan 16 ile 21 arası gün aşırı ilişkiye girdik.28 günde bir adet oluorum acaba yanlışmı hesapladım..yumurta çatlama zamanında akıntı geliyor ben bunu hissettim ama bu akıntı benim hala devam ediyor halamı çatlıo benim bu yumurtalar acepp :9: :84:

Kizlaarr aktif olan var mi halaaa sorularim vaaarrr :)

Back