Kadınların yumurtlama günü hakında bilgisi olan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi hasko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hasko

Ziyaretçi
sevgili KK üyeleri kadınların yumurtlama zamanı hakkında bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi ben adetin 12-13-14.günleri çoçuk olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu biliyorum nolur bana yardım edin bu ay hamile kalmak istiyorum adetimin bugün 3. günü işaallah bu ay boş çıkmayacak ALLAHım bana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar vermeyi nasip eder işaallah bana yumurtlama zamanı hakkında bilgisi olanlar yardımcı olsun

sewgili haskoo ben bi uzmanla görüşmüştüm anlattıklarını anlatımm işine yarıcaktır; YUMURTALARIn İÇİ KAN DOLAR,SONRA PATLAR BU REGL (aybaşı )DİMİ,YUMURTAA PATLAMADAN ÖNCEKİ 5,6 GÜNDE OLDUKÇA YORGUNDUR SONUÇTA PATLAMAYA HAZIRLANIYODUR SPERM GELSEDE YORGUN YUMURTA ONU İÇİNE ALAMASS DÖLLEYEMESS REGLDE ZATEN İLİŞKİ OLMUYO,REGL SONRASI5,6 GÜN YUMURTA YİNE YORGUN OLUYO WE YİNE SPERMİİİ KABUL ETMİYOO yani bu durumda en güsel hamile kalma zamanı reglden 10 gün 12 gün sonrası falanmış yumurta oldukça sağlam we hamile kalmaya istekli oluyomuşşş daha garanttiii olur heralde o zamannn :)) umarıımm işine yarar kolay gelsin )

iyi de bence yanlış biliyorsunuz.yumurta adetin 16. günü filan çatlıyor. yumurta çatlaması adet kanaması değildir.

bencede yumurta çatlaması adet kanaması değil.
Benim bildiğim adetin 12-14-16-18-20. günlerinde gün aşırı ilişkide gebelik şansı yakalayabilirsin.
Yumurta çatlaması olgun yumurta üretmek demek.Böylece olgun yumurta döllenmiş oluyo..

Arkadasim adet kac gunde bir oluyorsun buda onemli, mesela 28 gunde bir olursan en uygun hamile kalma sansin olan gunler : ilk adet tarihini 1. gun kabul et ve saymaya basla,, 11. gun ile 16. gun arasi hamile kalma sansi cok fazla gunler,,,,Ben hap kullanmayi sevmiyorum boyle hamilelikten korunuyorum 3,5 senedir ama rahatim tabi olursa hayir demem zaten esimde istiyor,,,

Bu arada yumurta catlamasi sonunda kan gelmez yumurta adet 1. gun ise devam eden 16. gun civarlari catlar, yani yumurta catlamadan bu gun onceleri dollenme olurse hamile kalinir. Genede Allah bilir canim, biz bilimden yardim aliyoruz sadece.

canım yumurtlama her kadında aynı gün olmaz bilindiği gib bu senin kaç günde bir adet olduğunla alakalı mesela ben ortalama 25 günde bir adet oluyorum buna göre 25 - 14 = 11. gün yumurtlamış oluyorum. riskli günler ise 10 - 11 - 12. günler oluyo. Bu arada pek sağlıklı olmasa da ateş ölçme yöntemi ile de yumurtladığını anlayabilirsin. umarım en kısa zamanda hamiş haberini alırız canım sevgiyle kal

Merhaba! Bana senelerce tedavi goren ve 2-3 kez tup bebek yaptiran ama kendiliginden hamile kalan arkadaslar diyor ki yumurtalama gunu herkezde degisik olur bu yuzden adetinin basladigi gunden baslayarak 2-ci on gunlukte hemen-hemen yatakta gecirdik diyor (boyle acik yazdim kusura bakmayin) uc bayan boyle hamile kaldik diye sevine anlatmislardi. bu bayanlarla beraber tup bebek merkezinde tedavi oluyorduk.Bu arkadaslar her seyi denemisler. Ilk basta basinda cok garip gelmisti. onem vermedim. kendim de senelerce tedavi oluyorum. ben herseyin allahin istedigi gibi olduguna inaniyorum.doktorla danisman en iyisidir.Insallah hamile kalirsin.

merhaba bence sen en iyisimi bir uzman dok git.sana en iyi yardimci olacak kisidir zaten ultrasalda yumurtlama dönemin gözüküyor.sende adet dönemini anlatirsin dok.daha iyi hesaplama yapar.cünkü yumurtlama herkezde baska zamanlarda oluyor

hasko slm canim yardim istedin kendin gozukmuyorsun? sevindirecek haberler var mi?

yazdıklarına katılıyorum,bende adetten sonrakı,12_13_14, bilyorum.ama canım her kadıda aynı degıl .yanı adamına gore degısıyo.herbayanın yumurtlama zamanı aynı degıl.bunu bılıyorum .ama bunun için yapılan testler var.yumutlama zamanını ogrenebılırsın.doktorunla konus.basarılarrrrrrrrrrrrr umarım hamıle kalırızzzzzzzzz:hooray:

pardon henuz ben henuz yenı katıldım ateş olçme nasıl oluyo.anlamadım.nasıl oluyor bu yontem

selam arkadasım
merak attım .ates olcme yontemıyle,yumutlama donemını nasıl anlıyosun .ben anlamasım,evlıyom cocugum yok ama 10 aydır ıstıyorum,daha henuz bı uzmana gorunmedım .kısmetse salı gunu gıdıyorum,25 gunde bır adet oluyorum .bende hep bu heseplamayı yapıyodum.o yuzden merak ettım bu yontemı.cunkyenı duydum .bu konuda,benıde aydınlatabılırmısınız

vallahi kizlar ben söyle yapiyorum internetteki hesaplayicilarla hamile kalma gunumun yuksek oldugu gunleri hesapliyorum o da zaten 4-5 gun ogrendikten sonra bu 4-5 gun cinde iliskiye giriyorum yani bence iyi bir yontem ben dusuk yaptigim bebegimi bu sekilde ayarlamistim yani gebe klam sansinin en yuksek oldugu gunleri hesapliyorsun o gunlerde yapiyorsun oyle oluyor yani bilmiyorum ben hic dr a sormadim ama doktorum da dusuk yaptiktan sonra sen ovulasyon gunlerini hesaplayarak 3 ay korun dedi ben de oyle korunuyorum simdi 2 ay korundum 1 ay kaldi böyle yapiyorum

adetin 10 ve 16. günleri arasında oluyor genelde.ama
18 .günü çatlayanlarda var.mesela benim geçen ay
13.gün çatladı yumurtam.ovulasyon testi kulllanabilirsin aslında.

benim bildiğim adet gününün üzerine 14 gün ekliyorsun çıkan gün öncesi ve sonrası en elverişli günler.Ben denedim ve şuan 2 aylık bebeğim var.öncelikle Allah hakkında hayırlısını versin

ben bu konuları çok arastırdım ve kendimde denedim ve 2.ayda hamile kaldım.adet başlangıcından itibaren say 14.16.ve 18.günler genelde bayanaların yumurtlama dönemidir.ve ilişkiden hemen sonra yataktan kalkma yavasca belinin altın bi yatık koy ve 15 dk yatben bunu denedim ve benim oldu.çok arastırdım bu sekilde teyzemde hamile kaldı.bence bi dene ve kafanda asla ya olmazsa deme o zmaan vücut kendini buna odaklıyormus allah istediğin gibi hayırlı bi evlat verir inşallah...

13-15-17. günler diyor benim doktorum.yaklaşık olarak herkeste yakındır birbirine.Yumurtlama döneminde kasıklarda sancı olur,akıntı miktarı artar bunları takip edip bulabilirsiniz.Ayrıca bu dönemlerde en önemli şeylerden bir taneside gün aşırı ilişki yaşamaktır.hergün ilişki yaşandığı takdirde sperm kalitesi düşer.erkek en iyi spermlerini iki günde bir üretir.Ayrıca ilişkiden sonra yataktan hemen kalkmayın ya belinizin altına yastık koyun yada bacaklarınızı kaldırıp duvara dayayın.Doğal yolla hamile kalmanın başlıca yolları bunlar.Ne mutlu becerebilene..bende hiçbiri işe yaramıyor..Her şey gönlünüzce olsun

slm arkadaslar bende aranıza yenı katıldım 2 yıllık evlıyım korunuyorduk ama bu ay korunmadık kısmet artık.Bu ayın 25 ını dort gozle beklıyorum.

selam arkadaşlar
ben de 28 günde bir adet olurum
çok düzenlidir ve hiç şaşmaz
14.gün yumurtladığımı düşünürdüm hep.
taki doktorak gidene kadar, meğer yumurtalarım büyümüyormuş, olması gerekenin yarısı kadar olabiliyormuş, bu yüzden en doğrusu doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırmak arkadaşlar,
öğle toplamayla çıkarmayla pek birşey olmuyor, doktora gidin ve öğrenin, en kestirme yol bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…