Kadınların özel günlerdeki organizasyon çabaları sonucu eşlerin memnuniyeti

IIREMM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2006
62
60
Selam hanımlar,

Biliyorsunuz ki bekarım. Hem bekar hem de odunum desem bana yakışır. Özel günler hatırlamam, hatırlasamda organizasyon yapmam, özel günler için hediye almayı sevmem üstelik almak zorundaysam da stres olurum. Ama normalde sevdiğim kişilere hediyeler almayı severim, pahalı ve özel şeyler tercih ederim.

Malum arkadaşlarımım bir çoğu evlenmekle kalmadı çocuklarının sünnet düğünlerine çağırır kıvama geldik. Benim sorum organizasyonlar ve eşlerinizin bu konulardaki memnuniyetleri. Baby shower olsun, cinsiyet öğrenme partisi olsun, bebeğin yaş günleri, diş partisi, tanışma yıl dönümü, nişan, evlilik yıldönümü ve bilimum organizasyonlar var. Bazı hemcinslerimiz bu konuyu aylar öncesinden planlar ve ortaya göz alıcı partiler çıkar. Eşler mutlu görünür. Erkekler bu durumu sever mi? Yani erkekler bu tür organiszayonlarla kafa yoran kadınları daha mı tercih ederler? Çevremde güzel evlilikleri olan çiftleri gözlemlediğimde bu türk davetlere önem verir ve özel planlar yaparlar. Ben ise konuyu düşündüğümde, evlendiğimde bu tür beklentiler içine girilecek mi diye bir karamsarlık içerisine girerim. Ne yapmak lazım? Karakterimin gerektirdikleri mi yoksa zorlayarak bu tür şeylere önem vermek mi? :)

Immm hiç hoşlanmam. Doğum günü kutlamaları kendim de dahil çok sıkar beni. Düğünümüzde bile sıkılmıştık kocamla hahha. İkimiz de sevmiyoruz odun muyuz neyiz.
Ama baby shower’lar, wuhu seks yaptık göbişe bebiş koyduk mesajlı seremoniler bana çok bayıl geliyor.
Bir gün konu açarsam “kızlar baby shower yapicim organizasyon şirketi bilen var mı” diye, hiçbir şeyi kınamamak gerektiği dersini çıkarabilirsiniz

Eşim nefret eder, ben de pek hevesli değilim böyle şeylere.
Çocuklarım için organizasyonlar yaparım sadece, başrolü ben olmadığım partiler.
Onlara hatıra kalsın, ileride fotoğraflarda bakıp mutlu olsunlar diye.
Eşim ise her şeye ‘ne gerek var’cı bir tip ve erkeklerin çoğu da böyledir.
Yeter ki hanımın çenesi dursun diye türlü türlü şeylere katlanıyor çoğu.

Pipi düğünü

tam evlenilecek kadınsın bence:)...erkeklerin bu tip şeyler umrunda bile değildir aslında...özel günleri kutlamak banada yapmacık ve zorunluluk gibi geliyor...doğal gelişen şeyleri seviyorum, hediyeleşmek olsun, süpriz ler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…