Selam hanımlar,
Biliyorsunuz ki bekarım. Hem bekar hem de odunum desem bana yakışır. Özel günler hatırlamam, hatırlasamda organizasyon yapmam, özel günler için hediye almayı sevmem üstelik almak zorundaysam da stres olurum. Ama normalde sevdiğim kişilere hediyeler almayı severim, pahalı ve özel şeyler tercih ederim.
Malum arkadaşlarımım bir çoğu evlenmekle kalmadı çocuklarının sünnet düğünlerine çağırır kıvama geldik. Benim sorum organizasyonlar ve eşlerinizin bu konulardaki memnuniyetleri. Baby shower olsun, cinsiyet öğrenme partisi olsun, bebeğin yaş günleri, diş partisi, tanışma yıl dönümü, nişan, evlilik yıldönümü ve bilimum organizasyonlar var. Bazı hemcinslerimiz bu konuyu aylar öncesinden planlar ve ortaya göz alıcı partiler çıkar. Eşler mutlu görünür. Erkekler bu durumu sever mi? Yani erkekler bu tür organiszayonlarla kafa yoran kadınları daha mı tercih ederler? Çevremde güzel evlilikleri olan çiftleri gözlemlediğimde bu türk davetlere önem verir ve özel planlar yaparlar. Ben ise konuyu düşündüğümde, evlendiğimde bu tür beklentiler içine girilecek mi diye bir karamsarlık içerisine girerim. Ne yapmak lazım? Karakterimin gerektirdikleri mi yoksa zorlayarak bu tür şeylere önem vermek mi? :)